Sk-Gaming Yardım

0
EXE RANK

-Lrourzhex.``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Lrourzhex.``
arkadaşlar sk-gaminge video yukluyorum
go to video diyorum normalde vıdeo acılması lazım ama beyaz ekran cıkıyor boyle vıdeonun olacagı yerde hatta lınkınıde vereyım bakın
bı arkıma verdım o yukledı yıne aynısı oldu

-Lrourzhex ;RM* FRAGMOVIE | SK Gaming

Videon upload olmamış
Bak şimdi video yükleme ekranı gelince browserden videonu sec sonra upload'a bas sonra sağ tarafında %10.. gibi saymaya baslar ve %100 olunca o yazı Uploaded Olur sonra go to video tıklayabilirsin..

İyi forumlar

Movie Boyutundan veya kaydederken seçtiğin uzantıyla alakalı .

başka birşeyde hata arama

ne kadar boyut ? ve uzantısı ne ..

z1rT* Mert'in dediği gibi. Uploaded yazısı çıkmadan go to video demişsin sorun bu iyi forumlar.

100 % olduktan sonra dediğiniz yazıyı beklemesi için bir sebeb yok ..

Go to video dediği zaman açılması gerek , bu arkadaşın movie boyutu yüksek sanırım o yüzden ;% 100 oldugu halde beyaz ekran çıkıyor ..

yinede denesin bakim sorun neydenmiş

valal browse dıyorum sonra hemen upload dıyorum sonra %100 olunca go to vıdeo dıyorum sonuc bu
valla boyutla alakalı olmaması lazım cunku oncekı koyduklarım daha uzundu
uzantı olabılırım sony vegasla ılk movıemde hd yapıyım derken kurcalamıstım baya belkı ondan olabılır
uzantısını ne yapmalıyım yanı hd yaparken

MPEG 2 yapıyorum ben.

egzotık pekı vıdeoyu yayınlamadan once nasıl hd yapcam ?

En iyi ve yüksek çözünürlülük icin sony vegas ayarı..

Kayıt türü:Windows Media Video 11
Template 8mbps Hd 1080-30p yapın bunu editleyin 1280-720 +59 fps ile kayıt edin videonuz tam ekran olur

dediklerinizi denedim başka movie denedim yine aynı sorun yahu benım pcden desem baska pcdede aynısı oluyor.. sony vegas kullandıgımdan berı boyle

Benimle iletişime geç özele yazdım msn Teamviever ile sorunun ne olduguna bakabilirim istersen ?

Geri