SK GAMING SON DURUM

0
EXE RANK

clarividencia;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
clarividencia;;
SK Gaming takımından 3 oyuncu ayrılık kararı aldı. Öncelikle takımın koçu Anton Budak ayrılık kararı aldı. Daha sonra ise GeT_RiGhT ve f0rest kadrodan ayrılarak bizleri üzdü. SK Gaming takımının en eski oyuncusu ise RobbaN elektronik spor kariyerine son vererek emekli oldu.

Güncel Kadro : http://www.sk-gaming.com/players/

hayırlısı be gülüm:oops:

takım iyice çöp oldu yani eski oyuncular yok ki onlar olsa o takım 1 ligi 10 kere bitirdi şöyle bir kadro yapıcaksın eskileri bularak

bulletproof
ace
kim
vesslan
snajdan
jaegarn
de_bears
Ksharp
morgan
iskall
ilight
guden
gnu
element
fisker
begrip
ahl

Falan olacak o takım 50 kere o ligi bitirir böyle oyuncular dile kolay yani aralarında nerdeyse 12 senelik oyuncular var böyle bir takım bende olsa kim bilirdi hanki takım kafa tutardı markeloff zeus falan hikaye onlar yokken bunlar vardı zaten.:cool:

bilgilendirme için saol emekli :D oldu robban

bilgi için saol.

Hayat devam ediyo yapcak bişe yok :p
:t

takım iyice çöp oldu yani eski oyuncular yok ki onlar olsa o takım 1 ligi 10 kere bitirdi şöyle bir kadro yapıcaksın eskileri bularak

bulletproof
ace
kim
vesslan
snajdan
jaegarn
de_bears
Ksharp
morgan
iskall
ilight
guden
gnu
element
fisker
begrip
ahl

Falan olacak o takım 50 kere o ligi bitirir böyle oyuncular dile kolay yani aralarında nerdeyse 12 senelik oyuncular var böyle bir takım bende olsa kim bilirdi hanki takım kafa tutardı markeloff zeus falan hikaye onlar yokken bunlar vardı zaten.:cool:
Kardeşim seni nerdeyse 1.6 konularında sıkca goruyorumda cok biliyorsun bunlarıda işin gucun yokmu aksama kadar bunlarımı takıp ediyorsunacaba?

Kardeşim seni nerdeyse 1.6 konularında sıkca goruyorumda cok biliyorsun bunlarıda işin gucun yokmu aksama kadar bunlarımı takıp ediyorsunacaba?

takip ettiğimden değil 5 yıllık cs biriki mi diyelim, o yüzden her konuda görürsün akşama kadar değil soru gelirse 1-2 saat takılıyorum yada canım sıkılırsa giriyorum zaten 1 sene sonra askerlik var o zaman beni görmessin zaten. bi 15 ay falan afk olurum

Hayırlısı be gülüm :(

Geri