SK.allen orjinal config indir

0
EXE RANK

Successful

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
cevdetsarac.wordpress.com
Successful
Merhaba sevgili arkadaşlarım,
Bu konuyu açmadan önce forumu iyice araştırdım ki yanlış bir konu olmasın diye.

Evet, SK.allen cfgleri verilmiş bir kaç kez fakat hiç biri gerçeği değildir. Şimdi söyliceksiniz siz nerden buldunuz bunu? Bildiğiniz gibi "allen" SKGaming oyuncusu ve configlerinde her bir değişiklikde resmi web sitesindeki download kısmında güncellenmektedir.

Evet, lafımı fazla uzatmıyorum ve sizlere bu güzelim config dosyasını paylaşmakdan gurur duyduğumu açıklamak ve sunmak istiyorum.
Bu arada bana hiçbir şekilde hakaret ve ya şikayet etmeyiniz, içindeki kodlar ve ya tasarımında ben bir rol oynamıyorum. Sadece bu oyuncuyu çok sevdiğim için, config'ini paylaştım.

Allias içeren cfg ve default cfg arasında ne fark var?
- Pek fazla fark olduğu yok denemez. Default bence her zaman daha iyidir. Alıştığın sürece bu config ile iyi yerlere gelebilirsin. Sadece ayar configi diyemeyiz. İçindeki kodları açıp baktığınzda anlayabilirsiniz.

KURULUM
--------------------------------
Klasörde bulunan "config.cfg", "userconfig.cfg" adlı programları Cstrike klasörüne atıyoruz.

Oyuna girdiğimizde sadece 1 kere mahsus, exec config.cfg yazıyoruz.

Bundan sonraki girişlerde yazmamıza gerek yokdur.

www.NetBilgini.Com - Successful
Gururla Sunar.

Lütfen bir teşekkürü çok görmeyiniz. İyi günler dilerim.

Rar Şifresi : www.netbilgini.net [ elle yazınız ]

S4ol ama def cfg paylaşmana qerek yok herkez cfg sini def yapabilir ;)

S4ol ama def cfg paylaşmana qerek yok herkez cfg sini def yapabilir ;)
Özür dilerim belki hata yapmış olabilirim. Forumda bu ünlü counterstrike oynayıcıları için yalan yanlış konular açılıyor. Ben bu kişiyi çok sevdiğim için her hafta güncellemeye çalışacağım. Yorumun için teşekkürler.

www.fnatic.com da f0rest in ve takım arkadaşlarının configlerini paylaşmışlar.
Bu arada verdigim bu site fnatic clanına aittir.
Config ini oraya koyuyolar bidior :D
Yada sk-gaming dede yayınlıyorlar bizzad kendileri.

bu adamlar def kasıyo diye biLiyorum saçma bir konu olmuş

ya onların oynadığı config de ayar değişikLiğimi yapıyolar bizm configLe farkı nedir söLe bakayım biLadeR?

söleyem bLader.
oyuna girince cl_dyn 1 diğelim 0 yap artık 0 dır.
herkesin ayarı birbirine benzemez adamlar pro işi gucu yok cfg yapıcak.
girer sens ayarını mayarını olur biter.
Tek fark kod eksikligi ve fazlalıgı diyim sana.
anlaya bildiysen ne mutlu bana daha da genişletemem bunu

saolasın kardeş..

1yang çok iyi açıklamış arkadaşlar. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. fnatic clanı çok iyi bir clandır fakat ben SK'ı sevdiğimden değil, allen'i sevdiğimden bu kişiyi takip ediyorum. Resmi web sitelerinde paylaştılar ve güncel tutuluyor. Bende her hafta güncel tutmaya çalışacağım.

- Bizim config ile arasında ne fark vardır?
- Oyunun kendine özel ayarlarını açıp birde bunu kıyaslarsanız farkı anlayacaksınız.

iyi günler dilerim.

Cok guseL Emege Saygı TesekkurLer ..

1yang çok iyi açıklamış arkadaşlar. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. fnatic clanı çok iyi bir clandır fakat ben SK'ı sevdiğimden değil, allen'i sevdiğimden bu kişiyi takip ediyorum. Resmi web sitelerinde paylaştılar ve güncel tutuluyor. Bende her hafta güncel tutmaya çalışacağım
.

fazLa cok sevme istersen benim nick - aLLe[n]. qördüğün gibi mesafeLi dur bende aLLeni spawN dan daha cok seviyorumki buda nickimden beLLi.

bununda onun orjinaL configi olduguna inanmıyorm sağol qenede.

.

fazLa cok sevme istersen benim nick - aLLe[n]. qördüğün gibi mesafeLi dur bende aLLeni spawN dan daha cok seviyorumki buda nickimden beLLi.

bununda onun orjinaL configi olduguna inanmıyorm sağol qenede.
Fakat hocam o benle alakalı değil, ben SK Allen'i seviyorum. Seni de seviyorum tabi :)

eyw bende seni seviyorum .D:D Nickine hasta olma acısından dedim

ilk olarak konu 1.6 bölümüne taşınması gerekiyor ve ayrıca saol ynede ama bu configle sw da bişi yapamassın tmm aynı config get right f0rest flan aynı ama sadece mouse sens keyboard flan war videolarda ki oyunun sırrı rate de ;)

ilk olarak konu 1.6 bölümüne taşınması gerekiyor ve ayrıca saol ynede ama bu configle sw da bişi yapamassın tmm aynı config get right f0rest flan aynı ama sadece mouse sens keyboard flan war videolarda ki oyunun sırrı rate de ;)
CS 1.6 oynuyor kendisi ama bende her ikiside var. Şöyle bir oyunumu izleyince 1.5 de daha etkili olduğunu gördüm. Rateler de benim bilgisayara göre çok düşük. Buna playerlik diyelim dimi :)

ben cfg yi yaptım sağolun teşekürler ama ses gelmiyor hiç bana yardımcı olursanız sevinirim

Geri