SK _SpawN CS geri dönüyor eski kinglerden

0
EXE RANK

kmkm_extra

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kmkm_extra

Efsane oyuncu Abdisamad 'SpawN' Mohamed, PCgamers sitesi ile yaptığı söyleşide oyuna tekrar dönebileceğinin sinyallerini verdi.

SpawN : "Halen her gün İsveçten birkaç iyi oyuncu ile oynuyorum ve CS oynayabilecek kadar formumdayım."

Abdisamad "SpawN" Mohamed, PCgames.com.cn ile yaptığı bir ropörtajda asla emekliye ayrılmadığını, bunun sadece bozulma sürecinde formuna tekrar kavuşmak için bir bekleme arası olduğunu söylüyor.
Önceden belirttiğimiz gibi eski efsane, Kaliforniya'da kurulan ZOWIE GEAR adlı bir şirket ile kontrat imzalamıştı.Ki bu, onun Profesyonel Counter-Strike'a döndüğünü görebileceğimizin sinyallerini veriyordu.

Abdisamad 'SpawN' Mohamed iyi düşündü, emeklilik yerine inaktif olmayı tercih etti.
SpawN : "İnsanlar her ne kadar emekliğe ayrıldığımı düşünseler de bu eğlenceliydi.

SpawN, PCgamers'a konuştu ; "Bu duyumu nereden aldıklarını bilmiyorum.Emekliye ayrılmadım, sadece biraz ara verdim.Bütün olarak durdurmadım, halen daha hergün İsveç'ten bir kaç oyuncu ile oynuyorum.CS oynayabilecek forma sahibim"

Rekabetçi camiaya dönme şansına rağmen SK Gaming'e dönmesi konusunda gelen teklifi geri çevirdi, sonrasında Kristoffer 'Tentpole' Nordlund yasal olarak kabul edildi.

Diyor ki ; "Oyun stilim ScreaMs'e çok benziyor, herşeyimi ondan alıyorum haha.... Halen onun gibi ..

Bİ TEŞEKÜR YETER :=)

:) gelsin bi vs atariz:D :D:D:D:D:D

ama adam cs 1.6 cı nasıl atıcan vs :D

Geri