Sizce Hangisi Daha İyi Cfg Yapıyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan onr3737
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
swp caca coder ama aykut abının cfglerde saglam yani :D

Beyler Ben koder felan değilim . TL ile yaptırdıgım dogrudur . Koder olmadığımı söleyenler doğru sölemiş ancak bazıları copy paste ve tek kod bilmediğimi ima edip saçma sapan konusmuslar . Hic bir zaman emek hırsızı olmadım olmam rahat oLun . gözüm kapalı consola 3 sayfa komut yazarım . Lan gamede bilen biliyo. hepside işe yarayan oyunu optomize eden komutlar kendi configimi oluştururum yardırırım :)

aykut abi cfg yapiormu bilmem ama cfgleri süper cfg yapımcısı olarak oyum cacaya

Aykut Abi qibi cfg yapan yok :D

bence caca ıyı cfg yapıyor .

swp_caca üstüne coder yok.

Swp_caca lamerini koymayın suraya ya :D coder mıs lamerin teki

bende swp_caca derım kendımı owmem saol ısmımı yazdıgın ıcın swp_caca guzel cfg yapar ve guzel cfg ler cıkartır .. onun kadar ben cıkartamasamda ...

herkesın kendıne gore hayatı ve kafası wardır ısteyen copy der .. :D

ıstemeyen coder kendılerı mılletın cfg sını alıp ben yaptım der orj cfgm kendım kodladım ..
en azından bız bunu yapmıoruz aykutun cfg lerı de guzeldır kendısı ıle ne kadar da anlasamakda ..

paylasım ıcın tkrar saol

bunların hiçbiri Coder Değil ukbeLa üstüne Türkiyede Coder Tanımam Elitepvper Coder Yarışmasındada Dünya Geneli 11.ci Şeçildi Onu Takip Eden Bi türk 165 de Kalıyo :)

" ukbeLa " iLk defa duydum :D

Coder :D açtığınız konu baştan aşağı saçmalık.Gelip burda sağlam playerlık bilekten bahsedersiniz sonra bunun cfg si güzel onun ki güzel kişiden kişiye değişir hile değil ki nesnel bir görüşün olsun.Herkese göre değişir ayarlar.Kimine güzel kimine kötü. Yorumlarda da dahil baştan aşağı saçmalık. Konuyu sil gitsin.TL karşılığı config diyorsunuz kusura bakmayın ama tamamen cahillik. Yorum atmaya bile değmez bu konu gül geç fakat önemli olan bilmeyenleri bilgilendirmek.

aykut abı tabıkıde

[quote="~`Dynac|]Coder :D açtığınız konu baştan aşağı saçmalık.Gelip burda sağlam playerlık bilekten bahsedersiniz sonra bunun cfg si güzel onun ki güzel kişiden kişiye değişir hile değil ki nesnel bir görüşün olsun.Herkese göre değişir ayarlar.Kimine güzel kimine kötü. Yorumlarda da dahil baştan aşağı saçmalık. Konuyu sil gitsin.TL karşılığı config diyorsunuz kusura bakmayın ama tamamen cahillik. Yorum atmaya bile değmez bu konu gül geç fakat önemli olan bilmeyenleri bilgilendirmek.[/QUOTE]

Ne alakası var ? Hiç benim yaptıgım cfg'yle 345sam ın yaptıgı cfg bir oLur mu sence ? . Madem öyle düsünüyorsun cfg fln paylasma . :closedeyes:

cfg paylaşmasıyla alakası yok. ben diyomuyum %100 hs aim cfg çok kral attığınız hs diye ? esp makerım ben Config konusunda da tek iyi olacağın bölüm bu bölümdür.Koyabildiğin kadar özellik koyarsın hayalgücünü zorlarsın.Hepiniz yanlış düşünüyosunuz malesef.Psikolojik bir durum bu. Tıpkı senin baba annene ağrı kesici diye şeker veripte 5 dk sonra oğlum çok sağol kesti ağrısını demesi gibi bir şey hatta aynı şey :)

bence hiç biri coder deil :D

mami ile swp_caca ;)

Geri