Sizce Forumun En İyi Cfg si Hangisi ? 1.5 1.6 Farketmez?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
WoOwWw Konuda Bayağı bi adım Geçmiş Hepinize Teşekkürler Burdan Müjdeleyim bb4 Gelecektir .

Son Dakika Olsun... uLtra Aim Olacaktır ;)

WoOwWw Konuda Bayağı bi adım Geçmiş Hepinize Teşekkürler Burdan Müjdeleyim bb4 Gelecektir .

Son Dakika Olsun... uLtra Aim Olacaktır ;)

oooooooooooooooooley

bekliyorum :D

1.6 için de geçerli olursa sevirim

Beyler BB3 de hs atmanızın tek özelliği HER ADIMDA ex_interp 0 olması ve bu cs yi bazıların kasar ve hs atılır oyuncu kitlenir neylere cfg diyorsunuz :D güldüm ve ağladım en iyi

1yang ; uA.cFg [ KERTENKELE ORJiNAL cFg SSLİ ]

deLi cfg sorulurmu D

tabiki BuRç-X | .#

Allah Aşkına Burkay Bilmiyorum Sanma çoğu Kişi öğrendi :) FreeCaptivenin Cfglerini Koyuyosun Yakaladım Kaç Kere :)

Default Akar.

bana cfg acan sxe verebılırmısınız

ya bn ındıremıyorum lınk kırık mı yenıler mısın

bn ındırdımde rardan cıkartırken sıfre soruyo sıfre ne

arkadaşlar bu soruma cevap bulana +200 rep vericem burkayın cfg yi yükledm exec burkay.cfg yaptım flan ii frag yapıormda ben değil etrafımdaki adamlar takıla takıla koşuyo buda görntü kirliliği yapıyo nasıl gideririm cevap bekliyorum rep almak isteyene: D

burkayın cfg sını paylasabilecek varmı

creative3 :) tepkiler olumlu :D benim cfg m

DeLi cfg side guzel :)

ya ne kadar saçma yorumlar atıyorsunuz adam başlığa en iyi cfg hangisi demiş siz burkay ın cfg demişiniz tamam kabul de önüne gelen burkay burkay burkay olmazki konu amaç dışına çıkıyo

burkayın cfg nin link kırılmıs bi yenilenirse denemek istiyorum

burkay adam ya adam ne cfg yapmis valla helal olsun bb3 varya o cfg ye bittim valla mukemmel birsey o cfg ile dedem bile kink o kadar

en iyisi def boşverin :D

waLLa burkay kardes ne diim baya cfg downLoad ettim hic biri seninki kdR ii deqL (1.6 icln) :D

lınk yenılermısın burkay weya elınde olan brı upload edebılırmı bızde ındırelım xs

Geri