Sizce Cs0yuncu'nun en saglam 15 playeri kimler...? :D :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rashbang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mahvettiniz Konuyu Helal Size !

beni öpmüyon mu sercan :D

ahmet qel seni ben öpem xD

koyda görelim ss ni . kerimmiş :F fenasi kerim ;)

asdfghhgfds Maçta 13-1 yeniLince insan doğaL oLarak Bi kin besLio

adam bi adminlik için ceranın köpekliğini yapıyor . acaba paneli verse napar :FF
junior - abi beni sev
ceran - senin sülaleni ....
:001_tt2::001_tt2::001_tt2:

kinqof ******** lamerrr.Tek gercek genckafe ve senoyna....

adam bi adminlik için ceranın köpekliğini yapıyor . acaba paneli verse napar :FF
junior - abi beni sev
ceran - senin sülaleni ....
:001_tt2::001_tt2::001_tt2:

Ben admnLik için kimsenın köpekLiğini yapmıyorum Şuan top15 te admnLiğim var onu bile istemiorum gerek yok artık yakında sw ortağı olacam.

Ama sen Ghost için Nadire ne yapıon orası Meçhul :001_tt2:

ceranın ghost moviesi cıktıgında nasıl savundugunu herkes gördü zaten yorumlardada herkes onun yalakalıgını yaptıgını soyluyor ;) ghost icin nadırın annesıne slm soyluyorum :D

baLyoz sen bittin koç ;) sercan 1 saattir görünmüyon nerdesin knk he gördüm balyozun arkasında işin varmış sory seni meşgul etmiyim :)

ceranın ghost moviesi cıktıgında nasıl savundugunu herkes gördü zaten yorumlardada herkes onun yalakalıgını yaptıgını soyluyor ;) ghost icin nadırın annesıne slm soyluyorum :D

sdfghjhgfdsa aLem kink olmuş Prematüre Çocuk seni.Yaşının oLgunLuğunu Göster

hea tuvaletten cıktımda arkamda su döküyor :D

Bacini mierda a su hijo de madre de una perra

yok canım kardesım küfür olurmu . orda sana iltifat ediyorum kinq olduğunu söylüyorum . önünde eğliyorum :D

baLyoz sen bittin koç ;) sercan 1 saattir görünmüyon nerdesin knk he gördüm balyozun arkasında işin varmış sory seni meşgul etmiyim :)

:D :D hahah Sercan khardesh ve ben bunlara grup yapsak da haklı'ız tek tek yapsakta haklı'ız isimlere bak Che gene ghost aldı balyoz koc onde gideni :D digerleri hiç sorma :D

:D :D hahah Sercan khardesh ve ben bunlara grup yapsak da haklı'ız tek tek yapsakta haklı'ız isimlere bak Che gene ghost aldı balyoz koc onde gideni :D digerleri hiç sorma :D

che ve ben sizlere büyük ızdıraplar cektırmıs olmalıyız turkıyenın en büyük koçları kardes sercan ve sensin . :wink:

Sizce T0p!t0pcs'nin en saglam 15 playeri kimler ...? xDé xd xd

Geri