Sizce :) Cs 1.6 MI ? 1.5 Mi ?

1.6'da Mermiler çok fazla vuruyor.O yuzden adamları çok kolay oldurursun.1.5'de böyle bir şey yok.O yuzden 1.5 oynayan kişi 1.6'da çok çok rahat kasar.Ama 1.6'dan 1.5'e geçip oynamaya calısanların hali vahim. :)

Ama 1.5 Bence daha iyi en azından ortam var (:
ahahaha koptum sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün kardeşim :D Mermi çok fazla vuruyo hmm ilginç :D 1.6 Pro işi 1.5 Bebe işi oldu artık cıvıttılar oyunu,ben farkettim siz farketmediyseniz o sizlere kalmıştır..

tabikide 1.6 ama 1.5 oynuyorum :)

1.6 tabi ama ortam yok fazla 1.6 da

her türlü v1.6. :)

her ikiside =)

saçmalıyosunuz 1.6 da adam vurmak çok çok kolay dg bilgin cold gibi 1.6da zomsuz oynayabiliyosunuz 1.5dede oynaynda görelim 1.6da daha gerçekçi yapmak istemişler nukede 1.6da çok video izledm yukardan zıplayıp awp zomsuz vuran 1.5 rastladınmı öyle olaya çok nadir ? kolaylaşmış oyun ben 1.5 diyorum 1.5de king olan 1.6yı hayli hayli oynar ama 1.6dan 1.5 geçerseniz ezilmekten başka bşey olmaz

saçmalıyosunuz 1.6 da adam vurmak çok çok kolay dg bilgin cold gibi 1.6da zomsuz oynayabiliyosunuz 1.5dede oynaynda görelim 1.6da daha gerçekçi yapmak istemişler nukede 1.6da çok video izledm yukardan zıplayıp awp zomsuz vuran 1.5 rastladınmı öyle olaya çok nadir ? kolaylaşmış oyun ben 1.5 diyorum 1.5de king olan 1.6yı hayli hayli oynar ama 1.6dan 1.5 geçerseniz ezilmekten başka bşey olmaz
bende tam zıt düşünüyorum 1.5 bot işi awm zoomsuz kullanılıyor 1.6 da awm öyle değil desert dediğin silah tabi colt gibi olacak git araştır istersen bu arada 1.5 deki kadar hile,cfg yok 1.5 de herkes tutturmuş cfg ! 1.6 da adamlar olgun cfg nedir diyor :) yani diyeceğim 1.6 kolaysa yükle 1-2 gün takıl gör farkı :D

Tartışma yaratacak yorumlar atmayınız.

:)

bende tam zıt düşünüyorum 1.5 bot işi awm zoomsuz kullanılıyor 1.6 da awm öyle değil desert dediğin silah tabi colt gibi olacak git araştır istersen bu arada 1.5 deki kadar hile,cfg yok 1.5 de herkes tutturmuş cfg ! 1.6 da adamlar olgun cfg nedir diyor :) yani diyeceğim 1.6 kolaysa yükle 1-2 gün takıl gör farkı :D

Tartışma yaratacak yorumlar atmayınız.

:)

Katılıyorum :D :thumbup:

1.6 nın görüntü kalitesi iyide bebe oyunu gibi :) ama severim 1.6 yı :D

1.5 ortamı 1.6 nın oyunu :)

steam olursa cs1.5 tecihimdeir kesnlikle. ,,

1.6 da 2 adam vurunca wall demeye başlıyolar :cursing:

tabiki 1.5

Tabiiki 1.5 tartışılması bile saçma...

1.6 kolay 1.5 tercihim

Geri