Sizce :) Cs 1.6 MI ? 1.5 Mi ?

v1.6 tabikide. 1.5i oynayan artık çok az ülke var ve bizde bu ülkeler arasındayız şuanda herkes v1.6 oyuncusu ayrıca görsellik ve zevk açısından 1.6 daha güzel

BeNDe 2side vaa ama 1.5te wallhack kötü o yüüden
1.6 TeRCiHiM:) :p

Evet bir saçma yorumda senden geldi ? mermiler nasıl olurda çok vurur ? ben şu zamana kadar bütün sürümleri denedim ve hep aynı damage vurduğunu gördüm ? hayır şunu anlamıyorum 1.5'de ortam olsun bişey demiyoruzda çok damage vurma olayı nerden çıktı 1.5'de awp 410 vuruyorsa 1.'dada 410 vuruyor atış bakımından 430'da vurduğu olur yani senin vurduğun yerden olan bir olaydır sen awp ile 230 metreden vursan 320 vurursun ama yakından vurursan 430 gider ! anlatabildim mi hiç bir yapımcı Cs için hiçbir şekilde extra vurma olayı eklemedi ya sana öyle geliyor yada çok 1.5 oynamışsın :)

Yorumunu okudum Ve şunu Anlamadım 1.5 Ve 1.6 arasındaki basit olan şey nedir ? Bana bunun cevabını ver bizde öyle düşünelim :) 1.6 ve 1.5 arsında basitlik yoktur hepsi aynı oyundur sadece kalite bakımından 1.6 1.5'den önde'dir buda bunun ispatıdır, Yorum yapıyorsan biraz mantıklı yap 1.5 proluk ister 1.6 çöplük mü ! bu anca buna denk geliyor yani yorum yapmışsın ama boş bir yorum 1.5 neresi proluk ister 1.5'de m4a1 varsa 1.6'dada var ? Aug varsa 1.6 dada var neredi proluk istiyor bana bunu acil şekilde cevapla ? hayır çekemiyorsanız yok arkadaş ben bu oyunu sevmiyorum dersiniz ama senin bu yorumun harbi biraz saçma oldu 1.5 proluk ister 1.6 basit oyun ! bak neresi basit 1.6'nın yani 1.5'de varolan silahlar 1.6'da kat kat var ! görüntü bakımından kalite ses bakımından kalite oyuncu bakımından 1.ci yani bu demek oluyor ki 1.6 hiç bir sürüm adına hiçbir şekilde çekilemiyor ! 1.5'in oyunucu sayısı 1.6'ya nazaran 1.775 ? bu genel olarak türkiye istatistiği ben araştırdım hangi sürümde daha fazla diye 1.6 çıktı genelde kaç milyondur bilemem ama türkiye bazında 1.6 3.000 küsür oyuncuya sahip 1.5 ise 1.775 kişi tarafından oynanıyor ! buda mı basitlit ! yorum yapın ama saçma olmasın :)

Ulan yarrak bi önce özet geç sktrme belanı aptal 1.6 1.5in anasnı sker 1.5 ne amq mermiler uçuyo der 1.6da uçmuyormu yarrak uçuyo aptal 1.6 aim oyunudur. araştırmışda 1.755 kişi ulen türkiyedeki pclerin çogu smoke atınca pert oluyo tabi amq 1.5de smoke varsa :F ondan fazladıor gelipte burda etik ahlak ögretip ekşiçi tavırlarını skerım ***

yıllardır 1.5 oynuyom ama 1.6 favorim ,, adam gbi cfg olsa hatta adam gbi değil normal cfg olsa 1.6 kascam ama :D

al sana cfg

rate 25000 cl_rate 999
cl_uptrade 101 cl_Dynamiccrosshair 1
cl_cmdrate 101 cl_sidespeed 9999 yeterli

Geri