Sizce :) Cs 1.6 MI ? 1.5 Mi ?

0
EXE RANK

Dr[3]aMs | 0wn`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Dr[3]aMs | 0wn`
Beyler 1.6 Mı ? 1.5 Mi ? :)

Görüşlerinizi almak istiyorum :D

Görüntü kaLitesi bakımından v1.6 ama v1.5 favorim :D

acılması bile hata 1.6

v1.5 Ve v1.6 Farketmez.

bence 1.5 ama artık oynamıorum ...

v1.6 Tabikide kuşkusuz :)

1.6 basit oyun
1.5 proluk ister
ama 1.5in en kötü yanı hileci çok hud_draw var vs :)

tabikide 1.5 o bir 1.5 hile çok dienler gelin gidip nadire soralım en çok hileyi kime 1.5 1.6 satıon dielim?

1.6 basit oyun
1.5 proluk ister

Yorumunu okudum Ve şunu Anlamadım 1.5 Ve 1.6 arasındaki basit olan şey nedir ? Bana bunun cevabını ver bizde öyle düşünelim :) 1.6 ve 1.5 arsında basitlik yoktur hepsi aynı oyundur sadece kalite bakımından 1.6 1.5'den önde'dir buda bunun ispatıdır, Yorum yapıyorsan biraz mantıklı yap 1.5 proluk ister 1.6 çöplük mü ! bu anca buna denk geliyor yani yorum yapmışsın ama boş bir yorum 1.5 neresi proluk ister 1.5'de m4a1 varsa 1.6'dada var ? Aug varsa 1.6 dada var neredi proluk istiyor bana bunu acil şekilde cevapla ? hayır çekemiyorsanız yok arkadaş ben bu oyunu sevmiyorum dersiniz ama senin bu yorumun harbi biraz saçma oldu 1.5 proluk ister 1.6 basit oyun ! bak neresi basit 1.6'nın yani 1.5'de varolan silahlar 1.6'da kat kat var ! görüntü bakımından kalite ses bakımından kalite oyuncu bakımından 1.ci yani bu demek oluyor ki 1.6 hiç bir sürüm adına hiçbir şekilde çekilemiyor ! 1.5'in oyunucu sayısı 1.6'ya nazaran 1.775 ? bu genel olarak türkiye istatistiği ben araştırdım hangi sürümde daha fazla diye 1.6 çıktı genelde kaç milyondur bilemem ama türkiye bazında 1.6 3.000 küsür oyuncuya sahip 1.5 ise 1.775 kişi tarafından oynanıyor ! buda mı basitlit ! yorum yapın ama saçma olmasın :)

1.6'da Mermiler çok fazla vuruyor.O yuzden adamları çok kolay oldurursun.1.5'de böyle bir şey yok.O yuzden 1.5 oynayan kişi 1.6'da çok çok rahat kasar.Ama 1.6'dan 1.5'e geçip oynamaya calısanların hali vahim. :)

Ama 1.5 Bence daha iyi en azından ortam var (:

1.5 zorluk bakımından 1.6 dan üstün konumda ama bence 1.6 :)

1.6 basit oyun
1.5 proluk ister

v1.6 Basit felan kardeş ! v1.5 de herkes hile ki ; proluk fln kalmadı herkes temizim havasında halbuki alayı hile bilmiyoruz sanmasın kimse 1.5 sağlam dediğimim clanların hepsinde hile var ben sahit oldum buna ! isim ve tag vermek istemiyorumlar Selamlar :D

1.6 ;) ...

1.6'da Mermiler çok fazla vuruyor.O yuzden adamları çok kolay oldurursun.1.5'de böyle bir şey yok.O yuzden 1.5 oynayan kişi 1.6'da çok çok rahat kasar.Ama 1.6'dan 1.5'e geçip oynamaya calısanların hali vahim. :)

Ama 1.5 Bence daha iyi en azından ortam var (:

Evet bir saçma yorumda senden geldi ? mermiler nasıl olurda çok vurur ? ben şu zamana kadar bütün sürümleri denedim ve hep aynı damage vurduğunu gördüm ? hayır şunu anlamıyorum 1.5'de ortam olsun bişey demiyoruzda çok damage vurma olayı nerden çıktı 1.5'de awp 410 vuruyorsa 1.'dada 410 vuruyor atış bakımından 430'da vurduğu olur yani senin vurduğun yerden olan bir olaydır sen awp ile 230 metreden vursan 320 vurursun ama yakından vurursan 430 gider ! anlatabildim mi hiç bir yapımcı Cs için hiçbir şekilde extra vurma olayı eklemedi ya sana öyle geliyor yada çok 1.5 oynamışsın :)

Geri