Sizce Bu Doğru Mu ? [Utanç Tablosu}

1
EXE RANK

ByNapolyon

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ByNapolyon
Utanç Tablosu Pkk Mezarlığı... Sesimizi (Sesinizi) yükseltmedikçe bunların arkası gelecek malesef...bi bakmışız katilin de heykelini yaparlar...lütfen biraz tepki en azından iki kelime..
wol_error.gif
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 613x736 ölçülerindedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.
104to0vz.jpg

Bakın ve utanç tablosunu görün
smilev.gif
herkese dağıtın.

Ne kadar köperkLermiş bir biR miLLetiz . yazık

Yuh artık yazık..

yuh vallaha yuh :S

Gerçekse Yuh Artık :S:S:S

Gerçek dqRu vatanı bölenlere mezar ha x@

içimizdeki çürük elmaları atmamız lazım..

Yazık valla millete insanlar aç susuz bunlar o köpekLere Mezar yapıp bayrak dikiyor.

Çok yazık Çokk....

harbi cok yazik

yaw atom bombası atın diyarbakıra da görsünler 3b3s1nk1l3r1

biZim miLLet`e suc x@ ... BunLarı Asacan arkada$ :@ Ascaz s0nra bak bı$e yapabıLı0rLarmı ? :@

biLmiyoruz işte tam bi biLgi yok mu ?

Vatan nereye gidio be :@

şerefsizler diyorum başka bişey demiyorum. ayıp. bu yöneticileri seçen bizleriz....

ya ooffffff resimler açılmıyo :S:S:S:S:S:SS Nası bişi merak ettm :S

işte sonuç Türk-Kürt kardeştir diyenlere resimdeki gibi görüyosunuz Kürt Kardeşlerinizi siz devam edin Türk-Kürt kardeştir pkk kalleştir demeye benim kendi düşüncem Kürtte kalleştir pkkda kalleştir ayırmıycaksın bunları kanları emdikleri sütler bozuk eğer şuanda idam diye birşey olsaydı bunların böyle köpek gibi havlamasına izin vermezdik devlet büyüklerinde sorun var biz napalım :@ hı bizim yapıcağımız nokta devlet büyükleride vatana ihanet ederse onlarında sonu kara topraktır !

Geri