Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Coast ben ne diyorum oynarsın 5 1o dk admin yokken adama direk hile mesajı gidiyo bildigim kadarıyla varsa var. bug diyoruz adam havada hile diyor ? sen hangi hileyle öle atıyon sölesene ? Bug..
evet 1.6 Da buglu sw ler oluyo genelde Dg buglu sw ler oluyor.Ayağına sıksan kafasına gidio gibi bişey ama Aim olduğuna %12345643212345 Eminim 52.sn ile 57. saniye iyi bakın anlarsınz
2.ciside movıe hem fake hem zatı goruldugu gıbı ne acmıssa okuz radarında hıc kendı adamı yok muhtemelen 5 kısı toplanmıs 4 u karsıya bu ****de ne tur bı aımse onla movıe yapıor kerkenez hepde 4 kıll
by burc a katılıyorum adam temız deıl onuda gectım 3 adam arka arkada deıl adam sıkıyor 3 unude hs atarak vuruyor barız bısı var tahmınımce akıllı mermı olarak bılınen hıleden kullanıyor