sirswagger ` Gaming ;) Since 2011 ~ NEW !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rashbang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen uzayacağın kadar uzamışsın daha fazla uzama koparsın.

Topic içine ettiniz konuyu fazla kirletmeyin :@

sen uzayacağın kadar uzamışsın daha fazla uzama koparsın.

destekçim cok merak etme uzadığı yerde koparmasını bilirim ben bi daha benim ve arkadaşlarımın açtığı konuya sakın post kasma modsun diye gtn kalkmasn

başarılar...

qL başarılar

amq 18-8 oynuyolar en fazla kendılerını kıng sanıyolar havalara bınıyolar bıde ıboya laf sokuyo ıbo senı katlaR acar bıda katlar

ulan varya ben qiovinco ile kavga ettim kendide bilir (: ulan varya adam videolarını izleyince görnce maçlarda herifin iyi oldugu belli tanınmış biri zaten (:
-NeagTory``. sen kimsin ya.! Harbiden Daha Real'in yok Daha Yaz'ın Benden Adminlik Dilenen Verince Kanka Ayaklarına Yatan Adam Burda Kendi Çapında Egleniyor (: Adamlar Bu işi Biliyor LafLa KaLmıyorLar.ws de almışın bravo bireysel takıl sen ;) Bireysel Degil Takım Daha Önemli ;) Adamlar Anlaşmış Kurmuşlar Senle Anlaşabilecek Adam Yok Embesil. FUTBOLUN SABRİ'Sİ COUNTER'IN [B][COLOR=#5172ff]-NeagTory``.[/COLOR][/B] Sİ :d

ahahah koptum sawjer adamsın :D

ulan varya ben qiovinco ile kavga ettim kendide bilir (: ulan varya adam videolarını izleyince görnce maçlarda herifin iyi oldugu belli tanınmış biri zaten (:
-NeagTory``. sen kimsin ya.! Harbiden Daha Real'in yok Daha Yaz'ın Benden Adminlik Dilenen Verince Kanka Ayaklarına Yatan Adam Burda Kendi Çapında Egleniyor (: Adamlar Bu işi Biliyor LafLa KaLmıyorLar.ws de almışın bravo bireysel takıl sen ;) Bireysel Degil Takım Daha Önemli ;) Adamlar Anlaşmış Kurmuşlar Senle Anlaşabilecek Adam Yok Embesil. FUTBOLUN SABRİ'Sİ COUNTER'IN [B][COLOR=#5172ff]-NeagTory``.[/COLOR][/B] Sİ :d

zuahahah süper yorum :D:D

benden ne beklersin :D

Kartallar yanlız uçar bu böyle bilinsin.Ben kimseye iyi demem bana nasıl yaklasrsan ole cevap alırsın . Gerekirse tüm cs alemi karşıma geçsin ben hepsiyle ws atmaya hazırım.Korkumuz yok buyrun gelin kapışalım yenin beni tamam güzelsin ql der geçeriz.ama eğer ki yenemezsen o zman bükemediğin eli öpüceksin.

Tartışma yaratıcak gereksiz yorumlarda bulunmayınız.!

Başarılar.

bikere bu yorum atanlardan -ROLBANG gh0s7 pcsini kurcalamıştım xonerector ayrı etten sirswaggerle konusmaları duruodu burda atar yapmayın gencler adam oln Kendiside bilir :)
adam akıllı durun 2 gun once cıkdınız kıng oldunuz hemen sozum hepınıze..

Gele Gangalara :D

Son uyarın olabilir peki neticeye gelelim nolucak ?Daha 30 dk önce hüseyini gördüm 0-3 gidiyordu sonra çıktı swden.İbo çok ghostun eline verdi ama bana veremedi versin sonra göreyim onu . Bedava csde milyonluk hava yapmayın bana.

insanın fakesi olunca böle oluyor :D

bikere bu yorum atanlardan -ROLBANG gh0s7 pcsini kurcalamıştım xonerector ayrı etten sirswaggerle konusmaları duruodu burda atar yapmayın gencler adam oln Kendiside bilir :)
adam akıllı durun 2 gun once cıkdınız kıng oldunuz hemen sozum hepınıze..

2 gün önce çıkmışız :D :D Sen kimsin ki atar yapıyon ? Gel gir pc ye kimseden korkutuğumuz yok ayrıca bu forum a hileleri getirende sensıin , fazla konuşma :wink:

Hile mi ne hilesi Cfg hilemidir ?

1.si müco musun nesin adam sana demiyo sen atlama abilerinin lafına.
sAwjer`o kardeş sağol yorumun için.
3. olarak coast sen kimsin ki bize yeni yetme diyosun kimin yeni yetme kimin adam gibi adam ve eskilerin adamı olduğu maçlarda olsun sitelerde olsun belli oluyor.ehh çok istiyorum diyosan söyle tüm teamlarının taglarını teker teker hepsine 3er kere çakıp koyayım ssleri ;)

Geri