Silent aim

4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Çoğu kişi silent aim nedir ? neye yarar ? diye sormaya başladı . Mermi dağa sıkarsınız bayırdaki adam öLür :D Ve Aİmin kaydığı belli oLmaz neye yaradıgını bu movie izleyerek görebilirsiniz Bu adam malangodanda Beter Adamdaki Sİlent aime geL :D Ve Banada Çoğu kişi silent aim diyiyor . oLum ben bu şekilmi adam vuruyorum ? :)
1on5 CPL 2011 CLUTCHROUND | SK Gaming

aykuttada var bundan çaktırmıo :D

takma adamım kral sensin ;)

boswer ayko dien desin bilen bilio dmi sni :D

dogukanda boyle hsler atıo şahitleri var :D

O ne La oyLe :)

oha bu ne lan bole :D hayvanat :D

Aykut Abi Boşkoy Geç

aykut herşeyin hayrLısı gardas :D Gerçi snnde bu adamdan farkın yok kopek Gibi tarıosn sende :D

Mermi dağa sıkarsınız bayırdaki adam öLür | Buna güldüm lan asasdassad :D

steam oynuyor sxe kapalı hook acıyor silent aımle alakası yok yanı sende var balyoz 2010 2011 ghost kıng

Aynen gh0s7 aç frag kas gh0s7 kapat foto cek sonra türkiye birincisiyim de :D

ha de ya neler dion sen kıçımın king'i :D

aim recordlarının önüne geçmek için inex tarafından geliştirilen ileri düzey programlanmış aim ex-progun ghos7 vb programlar içine entegre edilmesidir.cross çekmesi ya da çekmemesini kendimiz ayarlarız.bir nevi kurşunların falsolu gitmesidir ;););)

aim recordlarının önüne geçmek için inex tarafından geliştirilen ileri düzey programlanmış aim ex-progun ghos7 vb programlar içine entegre edilmesidir.cross çekmesi ya da çekmemesini kendimiz ayarlarız.bir nevi kurşunların falsolu gitmesidir ;););)

katılıyorum kanka

steam oynuyor sxe kapalı hook acıyor silent aımle alakası yok yanı sende var balyoz 2010 2011 ghost kıng

oğuz hatırlıyosan ben sana 2009dada çakmıştım vs de :wink:

YorumLar icin sağoLun :)

paylaşın aim :d

senin ghost movienide biliyoruz balyoz :)

Geri