0
EXE RANK
legolasTR
Fexe Kullanıcısı
Özellikler :
Aim Ayarı %100 Seviyeye Çıkarttım . m4a1 iLe 0turup Tarayın Garanti Veriyorum %100 Hs Gitcek
Keleş = ak47 ~ Zor bir Silahtır Kullanması bilek ister
Ama x2.cFg iLe ~ Daha Rahat Kullanacaksınız NasıL mı ?
Ak47 `de Mermiler Attığınız Yeré Çogunlukla gitmez ve mermiler Sapıtır
aLm1Raa` faRkıyLa Ben o Kodu buLdum Ve Bu Cfg`ye ekLedim .. Şahsen Bu benim kullandığım cfgdir ~ Cs yi 34 yıLdır Oynuyorum. En az 2 Sene kullandığım BiR Cfgdir.
Crosshair Büyümesini En Alt Seviyeye Getirdim . Örnek Veriyorum : 8.5 Zamanında Anti-Recoil PRogramı Vardı. Silahınızı Sektirmiyordu. M,N Tuslarına Basınca Azalıp Artıyordu
Bende Bunu Aynen Öyle Birşey Gibi yaptım Ama M veya N Tusunca Basarak değil tabi Kısacası : Crosshair``in büyümesini oldukça en alt Seviyeye Getirdim....
Ak47 m4a1 deagLe awp usp mp5 Ve bütün SiLahLarın SetburS ayarLarı Var ..
Ama ßu Setburs ayarLarı Normal Cfgden Tamamen Farklıdır.
ÖzeL AyarLarı Tek Tek eLimLe yazdım Biraz KurcaLadım Oyuna Girdiğimde
Ne Mérminin Yamuk Mumuk Gitmesi Ne Crosshairin oLdukça Büyümesi Gibi Hiç Bir Sorunla Karşılaşmadım
Yakındaki Rakibinizi Tarayın %100 ihtimaL Veriyorum Hs Gidecektir.
ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - HsAim.cfg
HareketLi Gif Takip ederek indirirseniz daha kolay indirmiş olursunuz
http://i43.tinypic.com/2hduqdu.gif
Aim Ayarı %100 Seviyeye Çıkarttım . m4a1 iLe 0turup Tarayın Garanti Veriyorum %100 Hs Gitcek
Keleş = ak47 ~ Zor bir Silahtır Kullanması bilek ister
Ama x2.cFg iLe ~ Daha Rahat Kullanacaksınız NasıL mı ?
Ak47 `de Mermiler Attığınız Yeré Çogunlukla gitmez ve mermiler Sapıtır
aLm1Raa` faRkıyLa Ben o Kodu buLdum Ve Bu Cfg`ye ekLedim .. Şahsen Bu benim kullandığım cfgdir ~ Cs yi 34 yıLdır Oynuyorum. En az 2 Sene kullandığım BiR Cfgdir.
Crosshair Büyümesini En Alt Seviyeye Getirdim . Örnek Veriyorum : 8.5 Zamanında Anti-Recoil PRogramı Vardı. Silahınızı Sektirmiyordu. M,N Tuslarına Basınca Azalıp Artıyordu
Bende Bunu Aynen Öyle Birşey Gibi yaptım Ama M veya N Tusunca Basarak değil tabi Kısacası : Crosshair``in büyümesini oldukça en alt Seviyeye Getirdim....
Ak47 m4a1 deagLe awp usp mp5 Ve bütün SiLahLarın SetburS ayarLarı Var ..
Ama ßu Setburs ayarLarı Normal Cfgden Tamamen Farklıdır.
ÖzeL AyarLarı Tek Tek eLimLe yazdım Biraz KurcaLadım Oyuna Girdiğimde
Ne Mérminin Yamuk Mumuk Gitmesi Ne Crosshairin oLdukça Büyümesi Gibi Hiç Bir Sorunla Karşılaşmadım
Yakındaki Rakibinizi Tarayın %100 ihtimaL Veriyorum Hs Gidecektir.

ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - HsAim.cfg
HareketLi Gif Takip ederek indirirseniz daha kolay indirmiş olursunuz
http://i43.tinypic.com/2hduqdu.gif