ShabLaqoow` Cs gg

0
EXE RANK

Sheridans.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Sheridans.
Arkadaşlar bu oyunu pek iyi oynayamadığım için yani bana öyle düşündüren arkadaşlarım olduğu için bırakıyorum kendi üyeliğim bi arkadaşım yuzunden banlandı ondan bu uyelıkten actım konuyu kusurum olduysa kusura bakmayın size Cs'de başarılar...

Realde başarilar.

eyw kardeşim

Yanlışlardasın gardaş. Kim çok iyi oynuyor ki sana kötü oynuyor desin. Benim tanıdıklarımın çoğu hatta bende dahil çok iyi oynamıyoruz ama ortam var diye genede azçok oyundayız. Haa çok zamanını harcıyorsa bırak ama öyle kötü oynuyorsun yokbilmiyorsun bilmem nelere kulak asma ben ne kingler gördüm :)

Teşekkür ederim tavsiyen için kardeşim saol

Tavsiye değil gerçek lan ,d Skerm seni nereye gidiyon :D

:) oyle ıste gıdıyorum :):)

Başkası olsa ebenin amına kadar yolun var derdimde neyse :D Yok la yok gitmezsin biliyorum ben :d

csyı falan sıldım kardeşim herseyı cfgler ssler herseyı sıldım heves bırakmadılar kaç oldu

Arkadaşlar bu oyunu pek iyi oynayamadığım için yani bana öyle düşündüren arkadaşlarım olduğu için bırakıyorum kendi üyeliğim bi arkadaşım yuzunden banlandı ondan bu uyelıkten actım konuyu kusurum olduysa kusura bakmayın size Cs'de başarılar...

yok abi sen bırakma salla onları sole sovum hepsıne !

Real arkadaşıma sövdürecek kadar karaktersiz değilim kardeşim ama yinede düşündüğün için sağol

Kafani insanlarin düşüncesine uydurmaya çalışırsan hiç birşeyde başarili olamazsin . Çok istiyosan birak ama böyle bir neden dolayı bırakma . Ben csyi 10 kez silip yükledim kaç kere vazgeçtim gene döndüm ortam olduğu için ama iş sende biter realde başarilar .

1. tugay kardesim mesele oyunu oynamak degıl sonucta oyun be tugı onemlı olan tasıdıgın karakter adamlık ve bunlar sende var real hayatında basarılar kardesim.

Saolun beyler ama bitti yani çok kırdılar hevesimi

Beyler saolun ama gercekten hevesımı cok kırdılar oynayasım kalmadı

Bence Tekrar başla kimsenin söylediği sözlere kulak asma.~ ama teklif var ısrar yookk :) Realde başarılar kardeşim.

Reelde başarılar.

Olum bak bırak şu kaşarlığı sövdürtme bana :D Bu oyuna plavyer değil Adam lazım mal mal konuşup canımı sıkma sokarım hevesine senin Etkin mi sandın kendini ak oldu olacak bi şarkıda sen çıkar bari.

Tugayyyyyyyyyy ts bekliyorum kardeşimmmmmmmm sabahlıcaz daha , inferno da bug yapcaz la gel bekliyorum :)

tugay başka clana git bakalım 2 gün tutuyolarmı seni bekliyorum hadi tugay ben

Geri