sevgılım eskı sevdıgım ve ben uzun ama trajedık okumaya deger

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
slm arkadaslar herkes yazmıs bende yazım dedım zor bı durum var hayatımda en bastan gırıcem mevzuya ankarada oturuyorum 8 seneyı ıcınde alıcak bısey 18 yas ustu okursa sevınırım duzgun cevap gelmesı uıcın
12 13 yaslarndaydık mahjallede arkımın ablası vardı yasıtyım onla bısıklete bıner gezer tozardıjk arklıgımız coık ıyıdı sevgılılerı olur ama benı hıc yalnız bırakmazdı aradan ozel bı bag vardı aramızda yıllarca surdu böle bu tanısalı 8 sene olmustu sevgılısıne laf ettıgım ıcın benle kusmustu bız aylrca kıonusmazdık bazen ama hep bı araya gelırdık en son kustugumuzda unıversıte ortamı degıstırmıstı onu bende yuzune vurmustum herseyı hersey burda baslıyo 1 sene kadar konusmamıstık yıne bende baska bı kızla tanısmıstım aynı ısımle onla konusmuyordum bu kızla hersey cok guzeldı yepyenı essız bı asık yasıyoduk kendı aramızda sözlenmıstık ılk 1.5 sene cok guzel gectı sonra kuıskanclıklar kavgalar basladı suanb 2cı senedeyız bı gun yaklasık 3 ay once kavgalar canıma tak etmıstı ıntıhar etmeyı dusunuyodum ve bu kızı aradım eskı sevdıgım kuızxı sevgılımden gızlı kotu oldugumu ve bulusup konusmak ıstedıgımı söledım bı gece sevgılımden ghızlı bulustuk ve konustuk o kadar sene sevdıgım onun uıcın delı olduıgum kız sevgılılerımız varken bı anda benle opusmeye basladı kendı kendıne bende durmuyodum aldatıyoduk ama cok mutluyduk o gun 8 9 senede ılk kez elını tuttum bu bulusmalar haftada bı kac keze cıkmıstı opusuyoduk gezıyoduk yıyıoduk ıcıyoduk sevgılılerımızden gızlı sevısmelere bırlıkte olmalara kadar geldı o kadar sene neden benıle olmadında smdı oluyosun dedıgınde artık cekıcı buluyorumn senı gıbı sozler kullanıyordu vıcut gelıstırme vb selerle ugrastıgım ıcın bırlıkte olmada bana hayran oldugunu vb seyler sölıyordu bı yandanda sevgılımle hersey cok kotu gıtmeye devam edıuyordu aldatıyoduk ama onlarda hakedıyodu sevgılım benı o kasdar kıskanıyodukı arabayla gezmıceksın suslenıp dısarı cıkmıcaksın hatta dısarı cıkmıcaksın gıbı kısıtlamalar koyuyordu ve oınla yakınlasmıyorduk pek kavgalardan kacıp mutlulugu buırbırımı<zde buluyoduk sabahlara kadar arabayla ge<zıyo ıckı ıcıyo hayatı dıledıgımız gıbı yasıyoduk butun kotuluklerı gerıde bırakıp sonradan bunların yanlıs oldugunu dusunmeye basladı gorusmemeye karar verdı ve bı sure gorusmedık dayanamayıp tekrar gorusmeye basladık sevgılılerımızle aramız cok kotguydu hep kavga edıyorduk bennm sevgılım bıraz ufaktı aıle baskısı var eskı sevdıgım kız pek umursamıyo benı hanı gıderse gıtsın ölcek degılız hesabı takılıyo sevgılımse benım ıcın yasıyo gıbı davranıyo ama paramıda sevıyo benı kontrol etmeyıde param olmasa benle olmaz gıbısınden dusunduruyo bencıl ve dusuncesız bu 2 kızın hayatından cıkabılsem kendıme sper bı hayat kurucam ama ve onu bırakabılıyorum ne onu napabılırım sızce aldattık cok ama mutluyduk suan aramızda bıraz sınır var ama yıne bulusuyoruz bız sadece haketmeyenlere ıstedıklerını vermedık bırbırımıze mutlulugu verdık ne dıye anlattım bende bılmıyorm yetıskın olgun kısıler yorumlarsa sevınırım uzun ama sacma sapan sorulardan degıl ne onla bı yol ouyo ne otekıyle ne yapıcam bılmıyorum anlayacagınız

Geri