Sevgi Sözleri ~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecenin karanlığındasın, güneşin ışığında,
Suyun damlasında, selin coşkusunda
Kimi yanımdasın kimi rüyamda
Ama hep aklımdasın sakın unutma...

Sanırım seni çok sevdim ki ayrılamıyorum.
Bağlandım ki unutamıyorum,
Yakınlardasın ki hissediyorum,
Gizlemiyorum çünkü seni çok seviyorum.

Zaman geçtikçe daha çok bağlanıyorum sana,
Birgün bir yerde bir şekilde yollarımızın ayrılacağını bilsemde,
Nerede olduğunu öğrenmesemde,
Yaşayacaksın hep içimde..

Gecelerin deyişiyle eğlence kadar,
Yaşlıların deyişiyle gençlik kadar,
Çocukların deyişiyle dünyalar kadar,
Benim deyişimle CANIM kadar seviyorum seni..

Sözlerin aklımda yada aklımın ardında,
Hayalin karşımda yada sesin kulağımda,
Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum,
Ya özlemek, yada özlenen çok özel BİRTANEM.

Kimi insanı sevdiğin,
Kimisini unutamadığın,
Kimisini de söküp atamayıp,
Yaptıklarına rağmen içinde tutarsın, KALBİMDESİN..

Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım,
Sesini duymak için neler vermezdim,
Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatamam,
Yolunu bulabilseydim zaten şu anda çile çekmezdim..

Beni bir dag basinda böyle yapayalniz kodular,rüzgarlara, kuslara, bulutlara yakin,senin etinden, tirnagindan ayri,senin kokundan uzak.

Kazimak ulu agaç gövdelerine adimizi Yazmak her seyi bir bir kumlarin üstüne O her iskenceye mahkum olmuslugumuz O çok sevmek, daha çok sevmek günden güne.

Sen bastigin yerde çiçeklerin büyüdügü Her zaman en güzel, her yerde essiz Sen yaprak, sen köpük, sen kus tüyüSen sevgi nehirlerimin aktigi büyük deniz

Ne zaman seni düsünsem yasamak güzel Bir bahar bahçesi olur güz bahçeleri En karanliklarda bile uzanir bir el Kendiliginden açar sabaha perdeleri

Ne olurdu saadetlerin en büyügü Iste ellerimde al, diyebilseydim Anlardin ve hiç gitmezdin, degil mi Bir gün oldugun gibi kal diyebilseydim.

Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir isik mi yanar? Bakislarinda beni dinlendiren bir sey var; Kiyisindaymis gibi en sakin denizlerin...

Unut benden kalan ne varsa Unutmak tesellidir yalnizligin Günesi bir kadeh sarap gibi içip Delicesine sarhos olmak

En güzel tarafi imkansizligin

Inan ki! Kirilmis bir ayna gibi Paramparça, kirik dökük askimiz Çaresizligin, ümitsizligin türküsü Türkülerin en içlisi, en hüzünlüsü Büyük askimiz

Zannetme ki hersey bitti sevdigim; Birgün yeserecek su sararmis yapraklar. Ve bundan sonra kim severse dünyada; Seni ve beni hatirlayacaklar

Sen benim gökyüzümdün, denizim, topragimdin, Simdi bir hatira olamazsin belirsiz, uzak Biliyorsun bazi seyler vardir elimizde olmayan
Iste öyle imkansiz birsey seni unutmak.

Su anda hiç bir sey mümkün degil. Su anda her seyden ayri, her seyden uzak ve her seyden mahrumum ben. Su anda sadece yalnizlik ve kahir.

Sarkisiz ve sensiz kaldigim nice aksamlar Gözlerin geçer aklimdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müzigi güzelliginde
Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar...

Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye

Geri