Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüregime saklan hep orada kal, her solukta duymaliyim seni. Umudumda kal, sensiz anlamsizim bitanem.
Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanina. Öpsem doyasiya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.
Yüregime saklan hep orada kal, her solukta duymaliyim seni. Umudumda kal, sensiz anlamsizim bitanem.
Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanina. Öpsem doyasiya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.
Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan eger. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, uzat yanagini . Muuckk!!!
Yüregim hafif islaktir benim kuytu köselerde aglamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez günese asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun askim.
Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat. Yüregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim!
Aşka burun kıvırmayin o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedir.
O bahçeye layık bir bahçıvan olmak için,
Her bitkinin sürekli bakıma ihtiyaci olduğunu unutmayın.
Eğer birgün bulusacağımız yere gelemezsem.
Dünyanın bütün renklerinden oluşan bir demet çiçek yaptır.
Çünkü beni senden ayıracak olan tek kuvvet,
Ölüm beni yakalamış demektir.