0
EXE RANK
alimxd
Fexe Kullanıcısı
dur orayada açım iice Rezil olsunlar ama Ztn Senoynadakılerın hepsı burdabu konuyu senoyna sitesine acarsan daha yararlı olur qeregını yaparlar...

dur orayada açım iice Rezil olsunlar ama Ztn Senoynadakılerın hepsı burdabu konuyu senoyna sitesine acarsan daha yararlı olur qeregını yaparlar...
bişey değilSaqoL kArdşim![]()
lan ne accam ben onlar gibi ezikmiyim sxe var sxe var ben onları tanıommus ulen gözlerimemi inancam sanamı yoksa he neymıs tanıomus banene tanıosan ben actım HLsw yı baktım deıger swlerın ozelliklerinin en basta sxe var hepsıde Senoyna Sw fakat neden se TPH.SENOYNA:COM bakıom Sxe YOK BOTMUS HE TMM BEN BOTUM AMAM SEREFLİ ONLAR KİNQ AMA ............ tmmı ytrmısXe'yi kendi kaldıramaz serveri satan kişi kaldırabilir birtek
allahın botu madem sxe yok cd bişi aç ss çek kanıtla allahın lameri ne kötülüyon adamları sen gid kingof kas allahın botu ne mal adamlarsınız ya ezilince hep bi mazaretiniz war işine bak adamları kaç senedir tanıorm dalgana bak dahada yorum yapma madem sxe yok git hile aç öle ss koy bb
bişey değilteşekkürler..
bişey değil
qwqwqBugun bunlarla maç yptk duvar hs attm banladLarhaha
ne diyimkionu Senoynaya bağLamıycaksın AdamLar vaLLdır. senoynaya suçu atamazsın. adam kendisi panelden kaldır a basmış ve kaldırmıştır.senoyna gibi güzel maç serweri fazla yoktur 1.5 de.saol saol yazmışsınız çogunuz şurdaki cfgları alıp kullanıyorsunuz allah bilir socl kıran cfgda wardr sizde hava yapıyorsunuzdurne diyim size