ŞékérLî ЧâLânLârImIz VârdI Єn Çøk ßîrbîrîmîzé SőyLéméyi Sévérdîk

Sensiz Nefes Alacağıma, Sıkarım Bir Kurşun Kafama!!!

Né SenDeN ßa$kaSına Atar ßu KaLp, Nédé SenDen Başkası iÇin Yaşar Bu Can, ßen SeninLe DoğdUm SeninLe öLürüm Ceylan GözlÜm....

Herkezin Mutlu ANıları Vardır, Sen iSe Benim Mutsuz Anılarımda Saklısın!

ÇéKerim Esrarı Sensiz gecelerimde... SensizLik Her Gece i$kence!

Sensiz Gülen Gözlerim, Seninle Ağlamayı Öğrendi, Seni Seven kalbim, Sensiz Acıyı Sevdi...

ßenim Hayatta Tek ümidIm Sen oLdun, üMitlerim SeninLe Hayat buLdu, bEnde Bu hayatta Seni ümitLerim oLarak bUldum!!!

Her Dinlediğim Şarkının Sebebi Sensin, Bunlar Senin Eserin vicdansız Sevgilim...

Ya Bana Sahip OLursun Bu Hayatta Yada HayaL oLup Kalırım Sonsuz Rüyalarında...

Ya Uzak ol Bana, Ya Kalbimde Ol Her Anlamda, Ben Razıyım Seninle Acılara..

ßir Gün Bu Aşkda Biticek Seni Seviyorum Diyen NefesLer kesilicek, Senin Gißi YalancıLarda Bu Dünyadan Göç Edidek!!!

Beynimde Gözlerin, Gözlerimde Hayalin Saklı Bunu Unutma Bebeğim..

Sen Canıma Can, Canımda Canan, Cansız Bedenime DermanSın Bebeğim...

Seni Uykusuz Gecelerimde hayal Ettim, Uykusuz Gecelerimde Ağlamayı Öğrendim...

kÖr gÖrmesede Sağar Duymasada Kalpleri DuygularI Yeter Bu yalan Dünyaya! Ben Gördümde Duydumda Ne Oldu Gördüklerim Yalan Duyduklarım palavra Dolu!!!

Sevenin Tek Derdi Çile Çekmekmiş, benim Gibi...

gÖzlerimde Acı Bitmez Bu Gecelerin Zamanı, Ağlayan gÖzLerimin Bedduası Sadece Sana HayatImIn HataSı!!!

Ne Kadar Uzağa kaçarsan kaç, Kalbim Seni Kovalayacak...

Seni O Kadar Çok Seviyorumki Ne Bunu Anlatmaya Zaman yeter Nede Sene yeter, Sen iÇimde Asır OLdun bebeğim Kimse Giremez Senin yerine...

Ben Seni Sosyetik Kelimelerle Değil, ben Seni Kalbimden Kopan Kelimelerle Sevmeyi Öğrendim..

Ben Evcilik Oyunları iLe SevmedIm Seni, ßen Seni Geçici heveslerin Kopuk Sevdalarındaki insanlarla 1 TutmadIm.. beni Seni HeLaLim OLarak Sevdim gelinim OLarak Gördüm Gülüm..

Yalan Olmuş Sevgilerin içinde Çırpınan Gerçekleriz...

Ağlarsam Bu Aşkın Sonunda Sözlerim genç Aşıklara "Kimse Aşk için öLmesin, Aşk için Öleceksen Kimseye Haddinden Aşırı Değer Vermiceksin"

Sevmek Gözlerden Akan iki Yaş tanesi Gibidir...

Sevgimi AnLatSamda Sana, Aşkımı Anlatamam Bu Yalan Dünyada Seni Okadar Çok Seviyorumki Bu Dünya Yetmez içimdeki Aşkına...

Sen Aldattın beni Ben iSe Ağladım Geceleri, Sen Vurdun Gittin Beni, Ben iSe Bekledim gelirsin belki..

Sen Benim Doğum Tarihimsin Bundan Sonra Ancak öLüm Tarihim OLursun!

Geri