Seba'dan duygusal veda!

8
EXE RANK

~ Paa$aaLiii *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
pasali7.wordpress.com
~ Paa$aaLiii *
Beşiktaş'ın vefat eden eski yöneticisi, emekli tümgeneral Recai Uğurluoğlu'nun cenazesi İstanbul'da toprağa verildi. Törende Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, yakın arkadaşı olan Recai Uğurluoğlu için duygusal bir konuşma yaptı.

Akaretler'deki kulüp binası önünde düzenlenen törenin ardından Levent Camii'ne getirilen Uğurluoğlu'nun Türk Bayrağına sarılı naaşı, yapılan askeri törenin ardından defnedilmek üzere top arabası üzerinde Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazında askeri erkanın yanı sıra Uğurluoğlu'nun ailesi, yakınları, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Nedim Sarsmaz ve Behçet Ümitlen, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, eski başkanlardan Serdar Bilgili, Beşiktaşlı eski yöneticiler, futbolcular, teknik direktörler Rasim Kara, Rıza Çalımbay, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Uzun ve sevenleri hazır bulundu.

SEBA'DAN DUYGULU KONUŞMA
Akaretler'deki kulüp binası önünde yapılan törende Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, yakın arkadaşı olan Recai Uğurluoğlu için duygusal bir konuşma yaptı. Kürsüye çıkan Seba, ''Hepinizin olduğu gibi benim de çok kadim bir dostumdu. Ben de bir iki gündür durumundan dolayı tatsız saatler yaşadım. Hepimizin, Beşiktaş'ın başı sağolsun'' şeklinde konuştu.

Geri