SCHWARZKOPF.` ©º° Mamiden aldıgım orj.rc ıle confıg SS Li

Cfg yi Nasil Buldunuz ?

• Begendim Gayet Güzel

Oy: 76 58.0%
  • Bidahaki Cfglerde Daha Başarılı Olmanı Bekliyoruz

Oy: 55 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    131
ben boLe rc q0rmedım aqa dha once ındırmıstım ama silindi şimdi indiremiyom .s
bna yoLLaak warsa msn qhoxp@w.cn noLur yoLLayın +rep weRRm

kardeş ben linke tıklıyorum yükle ye tıklıyorum not found 444 filan diyor ?? bilqin varmi

kardesss linklerr ölmüsss:S

Linkler kırık :@

Linkleri En kısa Zaman Yenileyecegim Kardeşlerim ... Sabır Sadece :)

linkler pert. xD

snn bu mamy abin de 3d pcsıne gıreyım dedım ıstemedı ana bacı kufr ettı engeledı benı lale :D

snn bu mamy abin de 3d pcsıne gıreyım dedım ıstemedı ana bacı kufr ettı engeledı benı lale :D
lan bak bana kufur ettırme senden mı korkcam g.. kafası hılcenınıun allhısın lan bot ***umuzde dolangdııgn gunlerı unuttma .... admınlık admınlık dıe lale beyınlii antıfırızzz ... BANA 3D dıe ne bak seNNN Faqe Loader cı bot ınfex.. cı Cobajn botu aYkuttt

Konuyu tartişma ortamina çevirmeyin herkesi bilen biliyor onun için fazla söze gerek yok :)

Haaa ban att ... ^^^^ o kadar Delıkanlıyım dıorsaNN o kadar adamım o kadar ınsanım dıorsann oglum bız senın gıbı hıle ye bas vurcak adam yada kıngım dıe gecınenlerden degılımmmm seN ama ne adamsın ne de ınsana benzeyen bı varlık sın sen sadece ....... bırsın anladın mııı benı ... Cobain botuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

adam gıbı kufr etmeden konuş artist 3d sin işte PC'ne girmeme ızın vermedın sonra guldun muldun sonra konuyu deıstırdın sowdun engeledın he ben senı 2 yyıl gormesem aramam ok;)

adam gıbı kufr etmeden konuş artist 3d sin işte PC'ne girmeme ızın vermedın sonra guldun muldun sonra konuyu deıstırdın sowdun engeledın he ben senı 2 yyıl gormesem aramam ok;)
oglum bana klaveyden konusursun allh yanılır yenılır real de karsıma cıkarsın ıns bu lafları sana monta etmeyen m*****n dunyaa alem benı .... bundan soınra ekmegıne bakarsın olun olume dırın dırıme .... karsıma sakın ama sakın cıkma cıktıgın yerde gomerım senıı qqq

toplumumuzun bu kadar her seye balıklama atlıcagını tahmın etmezdım :D Msn konusmasına geL :D hala anlamıyan varsa intihat edebilir

Mamy Bacagına Takarım Seke Seke Babana gidersin koçum tmmı. aRtist seni. yol al şimdi. lale

linq ölmüs yeniler misinn

Mamy Bacagına Takarım Seke Seke Babana gidersin koçum tmmı. aRtist seni. yol al şimdi. lale
qwe jsadkjhaskjdhkj ahs takarmıs .d.d kjsadlkajsldjasljdlk koptum allhımın lamasıııı :D kjasdlkjaslkdjlkas :001_rolleyes: ayyyyyy tırstımmm :001_huh:

kardeslerım allah rızası ıcın su paylasımları duzqun yapın su lınklerı duzqun k0yınn bea walla uzy 0ldum kendımı z0r tuty0m kufr edecem artıkk aqa butun lınlerdemı kırk 0lur bea yenıleyın sunu sıze zahmet Pls, :(

kardeslerım allah rızası ıcın su paylasımları duzqun yapın su lınklerı duzqun k0yınn bea walla uzy 0ldum kendımı z0r tuty0m kufr edecem artıkk aqa butun lınlerdemı kırk 0lur bea yenıleyın sunu sıze zahmet Pls, :(
tmm kardesım yenılıcenecek .d.d

Geri