-Schwarze Tod ` ws -rwd ` Tesedüf değilmiş...

1
EXE RANK

RED&BLACK

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
RED&BLACK
KAZIM ARKADAŞIMIZ 1 KERE YENDİLER SS KOYMUŞLAR CART CURT BOŞ LAFLAR YAPTI AMA BİZ BUNU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİĞİMİZİ Bİ AN UNUTMUŞ OLMALI .
HATIRLATMA : D2 MAP BERABERE BİTMİŞTİR..

denuke0013v.png

denuke0014t.png

Demekki ilk defa yenmiyomuşuz. Ya da ikinci yarıyıda koyuyomuşuz. değilmi ? :D

başarılar .

ya kardesm basarılar tmm yendınızde 2 kere yenmekLe aLışkanLk mı oLuyor cok buyutuyonz bak yendiqinizde kendinizi tekrar başarıLar.

ÜsteLik benm biLdiqim iLk map berabere bitince 3 map oynanır ama 2.mapı aLınca yusuf 3 atalım dedı erdem arkadaşımız yok atmayıLm nası oLsa ayda yıLda bir daha yendk qibisinde kaçış yaptı ;)

işte buna gülerim :D:D:D:D

Ya kazım sen kimsin senden korkucam kaçıcam :D Ya sen kimsin oğlum nonla adını duyurdun amk daha dünkü b.ksun bak ağzım bozuk sövmym dıyorm o kadar aynı clanda durduk diyorum zorla gel erdem beni ... diyosun sonrada nb'de ban ye diyosun.

Ama ben seni .... . Sana böyle koyup koyup ağlatıcam kaderine.

Hadi yol al.

Argo' kelimeler edit # 2.nci uyarıda ceza alacaksın.

TARTIŞMAYIN BEYLER SAKİN RELAXX

Erdem ben sni dont sk da qordm daha sen neyin tribindesin dünkü bok sensin daha bu yaz qordm 0n3 Shot clanda oynayanlar beni biLir 7 sene öncesi daha ondan oncede Senoyna dustarena.org eski swler oynayanlar biLir senın konsmana qerek yok korkaqın tekısın kardeş yalansa yalan de yusuf 3 atalm dedi cünkü ilk map berabereydı 2.mapı aLdın ya direk kaçış ;)

:D:D:D:D beni dont s.k'dami gördün ? asdasd :D

Ya sen cs oynama o zaman kazım beni görmediysen :D

Ama dur niye göremezsin söyliyim ben maç atarken sen pub kasıyodun ondan dolayı :D:D:D

Ya daha dünkü boksun ilerle ordan.

Daha bu yaz diyo ya :D

Lan dont sk 2008 yılının clanı kolpalıyosunda hesaplada kolpala bebe.

Bence ondan deıL cınım :) 1 - 2 sene cs bıraktık ortalıkta cakallar üremiş ondan :) Bu arada pubdakıLer fakeLerım Cnm ben pub oynamyı yıLlar once bıraktım sımdı gg uza ;)

tamam kardeş sen eskisin müsade verde kirletme konuyu.

Ya tamam sensin millet kimin ne olduğunu biliyo. uzarsan seviniriz. teşekkürler.

Başarılar,başarı harici post kasmayın yoksa yorumunuzu editlerim,ve gereken ceza verilir #

Geri