-Schwarze Tod ` R E D & B L A C K [C] Bilgilendirme.... ASKER

1
EXE RANK

RED&BLACK

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
RED&BLACK
ARKADAŞLAR İYİ KÖTÜ KO ALEMİNDE GÜNLERİMİZ GEÇTİ YAŞDA KEMALE ERDİ(24) , ARTIK COUNTER STRİKE HAYATIMA 15 AYLIK BİR MOLA VERİYORUM . ŞUBATTA ARANIZDAN AYRILIP ASKERE , VATANİ GÖREVİMİ YAPMAYA GİDİYORUM. ŞUBATA KADARDA OFFLİNE DURUMDAYIM . HAKKIM VARSA HEPİNİZE HELAL OLSUN .
OYUN İÇİNDE , FORUMDA VEYA HERHANGİ BİR ORTAMDA KALBİNİ KIRDIĞIM KİŞİLER , OLAYLAR VARSA KUSURA BAKMAYIN .
ÖZÜR DİLERİM .

-Schwarze Tod ` CLANI İLE CeLikadaM ~ İLGİLENECEKTİR.

CÜMLETEN ALLAH (c.c.) 'a EMANET OLUN .

varsa hakklım helal olsun knka :) hayırlı teskereler

eyw kardeşim

Varsa bi hakkım helal olsun.

Sende Allah'a emanetsin kardeş.

helal olsn abi Batwo :)

Hakkım varsa helal olsun kardeşim. Allaha Emanet Ol Kardeşim . Hayırlı Teskereler . Sapa sağlam gidiğ gelmen Dileyiyle .

eyvallah beyler iyi dilekleriniz için teşekkürler

vatan sana clan bize emanet abim hayırlı teskereler..

abi senle çok şakalaşırdık , Hakkım azck birşey varsa helal olsun , inşallah zaman su gibi akar geçerde yine gelirsin , özlettirme yusuf yusuf :D

eyw onur , apo

Yusuf kardeşim hakkım var ise helal olsun :)

Hayırlı teskereler kardeşim Allah'a emanet olasın kendine iyi bak...

Hakkım varsada helal yoksada helal. Vatan borcu namus borcu gidenin arkasından dualarımızı etmek kalır. Hayırlı tezkereler allaha emanet ve kendine mukayet ol..

eyvallah ibo Allah razı olsun kardeşim , Sende kendine iyi bak..

Hakkım varsada helal yoksada helal. Vatan borcu namus borcu gidenin arkasından dualarımızı etmek kalır. Hayırlı tezkereler allaha emanet ve kendine mukayet ol..

eyvallah kaan Allah razı olsun sende Allah a emanet ol kendine iyi bak

Hakkmız warsa HeLaL oLsun :) VATAN sana emanet :D inş çabucak gellirsin abi .d

Lan bişey sölicem millet gülücek.. Askerin arkasından ağlamaklı oluyorum , gitme kardeşim ben giderim diyesim geliyor. Son olaylar beni çok üzüyor yaş 19 ama kendime yediremiyorum bunları. Ünv bitirip bir an önce vatani görevimi yapmak istiyorum. Sadece duygularımı ifade etmek istedim saygılar..

abi seni c0k severim gidişin gibi gelişinde hızLı 0lur inş..

Hayırlı teskereler :)

Geri