-Schwarze Tod ` Clan Maç SS leri !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RED&BLACK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok konusu var canım link atiyimde gl at :D canım sen git bi rencide yada göt ol gel gl yide at yiyosa http://www.netbilgini.net/threads/non-vs-m-e-ill-s-kanks-12-0.183077/
T@RZAN - kranklich - HHEERROO - CRESPOOOOO bu playerlere sorsana hiç kanks clanına girdiniz mi diye girmeyi bırak kanks clanı sizi clana alır mı diye aralarından bi Seanz bizim clanda bide Crespooyu tanıyorum diğerleri kim ya :d:d::D bu ss yi görmemiştim sizin gibi mal insanlar yüzünden clanımızın adı batıyor :D salaklar yaaa rezil herifler :d:d:d:D:d:d:d:D:D:d:D::D:D koptum yaaa seanz sadece kanksta anlıyorsun demi ? :D bu ss yi çekip nb ye koyup ün yapıyorlar :d:d:d:Qweqweqweqweqweqweq

canım sanırım ufaktan büzzüğün terlemeye başladı :D ama ciddiyim 13-1 lik ss istiyorsan ekle msn ShabLaqoOw* yukarda yazıyor :d

canım benim size özel klasör yaptım :D bende atiyimmi :D sen glni at helal de de bak :D bi laf diyosun yerine getir :D

ah canım ah burda boş laf ediceğine teamını getirsen daha iyi değilmi ah ah burdan konuşmak çok kolay canım bak döl israfı back bile laf yapıyo bence sen team getir daha fazla rencide olmadan :)

canım benim size özel klasör yaptım :D bende atiyimmi :D sen glni at helal de de bak :D bi laf diyosun yerine getir :D
sen yazdıklarımı okumadın galiba hala helal dememi bekliyor :D sen benden helal almayı çok istiyorsun hadi kırmıyım seni benden sana 5 yıldızlı helal :D ha bide adam bizi o kadar benimsemiş ki bize özel klasör yapmış canım kıyamam ama ben sana üzülüyorum sen böyle yapınca ver bi gıdı :D hay Allah`m Ya Rabbim Ya Resul Allah sana daha bir şey yazmıcam ya valla inşallah insanlar yazışmalarımızı güzelce okurda farklarımızı görür biz Kank`s * - Clan Ailesi olarak siz Non clanına her daim başarılar dileriz hayırlı akşamlar güzel kardeşim .

canım olay bence ne biliyomusn diyecek bişey yok sana son cümlemi söyliyim kendine çok güveniyosun teamındada diyosnki bize 12 0 atın helal dicem attık link attık göt oldun sana diyorm teamını getir şimdi ondada yok diyosun ee tabi iyi akşamlar dicen canım çünkü diyecek lafın yok biz her maçın ss ini alırz ama karşı taraf koyarsada albüm yaparız karşı taraf koymadıkça sorun yok bizim için bunu anla size özel değil sizle maçları ısınma maçı diye almıyosakta cümle alem siksin beni kanks nerde non nerde allah yarrabi demekle olmuyo bu iş icraaat yap canım benim hadi bb

canım olay bence ne biliyomusn diyecek bişey yok sana son cümlemi söyliyim kendine çok güveniyosun teamındada diyosnki bize 12 0 atın helal dicem attık link attık göt oldun sana diyorm teamını getir şimdi ondada yok diyosun ee tabi iyi akşamlar dicen canım çünkü diyecek lafın yok biz her maçın ss ini alırz ama karşı taraf koyarsada albüm yaparız karşı taraf koymadıkça sorun yok bizim için bunu anla size özel değil sizle maçları ısınma maçı diye almıyosakta cümle alem siksin beni kanks nerde non nerde allah yarrabi demekle olmuyo bu iş icraaat yap canım benim hadi bb
sen yazışmalarımıza baştan bir göz atarmısın ? ben 3. sayfanın en altındaki yorumda gayet açıklayıcı bir yorumda bulunmuştum sanırım okumadın yada anlayamadın insanlık hali her insan herşeyi anlıcak diye birşey yok . Ha birde Allah demekle olmuyor demişsin ya senin gibi armutlar sadece başı sıkışınca Allah der benim gibi insanlarda her daim Allah der . Selametle hayırlı akşamlar . (ayrıca teamını getir dediğinde yok demedim 3. sayfadaki konuşmalarımız daha 1 saat olmadı ne çabuk unuttun ya mübarek :D )

canım sana son lafımı söyliym eğer kanks clanı sadece sana bakıyosa demekki o clandan bi bok olmaz hadi bb :D bu arada nickin neydi canım :D

canım sana son lafımı söyliym eğer kanks clanı sadece sana bakıyosa demekki o clandan bi bok olmaz hadi bb :D bu arada nickin neydi canım :D
ben kanks clanı sadece bana bakıyor diye birşey dedim mi tatlım ? nickim - Lycka`till ~ ``Qwe.#

bencede bişey yazma canım :D

tatlım teamının ts ip sini verirmisn maç sorucam clan dağıtmasına madem sana bakmıyolar ts siz ?

Ya cevap verme suna sussun ak

nelere imza atmışsın bakalım aptal konuştukça batma non clanının temelini ankara team ehli keyf oluşturuyo sen varmıydın o zamanlar canım yada senin o çok sevdiğin kanks clanın :D bu arada back veledi zina döl israfı sen neden takip ediyosun konuyu :Dsen konuyu değişme atıyonuzmu :D

nelere imza atmışsın bakalım aptal konuştukça batma non clanının temelini ankara team ehli keyf oluşturuyo sen varmıydın o zamanlar canım yada senin o çok sevdiğin kanks clanın :D bu arada back veledi zina döl israfı sen neden takip ediyosun konuyu :Dsen konuyu değişme atıyonuzmu :D
işte diyorum ya üstadlarına sor :D:d:d:d: koptum ankara team diyor ehli keyf diyor :d:d:d:D:Dd:qweqweqweqwwe qossoN ve awP_osman bunlara sor öptüm dahada yazmam sen daha çocukmuşsun la bu ne a.q laflara bak :d:D:d

tatlım bu arada kanks clanı nelere imza atmış bekliyorum hala

ah tatlım ah sen konuyu değişmeye devam et şu anda şu dakikada clan dağıtmasına maç atıyozmu ? lütfen konuyu değişme döl israfı senin içinde aynı şey geçerli gereksiz konuşmayın he kanks clanının imza attığı başarıları anlatıcaktın :D

tatlım bu arada kanks clanı nelere imza atmış bekliyorum hala
o bahsettiğin ankara teamın kurucusu qossona veya eski ankara team playerlerine veya ehli keyf playerlerine veya bütün nb adminlerine sor offf artık sana birşey yazmak istemiyorum canım . öptüm gözlerinden dikkat et kendine aklım sende kalmasın :D

Geri