"Sanki Cim Bom'da 1. kaleci olacaksın"

1
EXE RANK

sc]-[aßeL `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sc]-[aßeL `
Genç kaleci, “Para, önemli değil. Oynamak istiyorum” dedi. Adalı yanıt verdi: Saha da, kale de orada. Ama kimseye garanti veremeyiz. Ya imza at ya da...

Beşiktaş ile bir türlü sözleşme yenilemeye yanaşmayan ve ismi Galatasaray’la anılan Hakan Arıkan’ın şifresi çözüldü... Genç file bekçisinin, yöneticilerle yaptığı toplantıda, “Benim için para önemli değil. Ancak birinci kaleci olmak istiyorum. Yaşım geçiyor ve oynamak istiyorum. Eğer bana forma garantisi verirseniz, seve seve boş sözleşmeye imza atarım” dediği öğrenildi. Bu talep sonrasında şaşkına dönen yönetici Serdal Adalı’nın, Hakan’a sert çıktığı bildirildi.

‘Ancak Anadolu takımında!’
“Saha, eldivenler ve kale orada. Hocamız kim hak ederse onu oynatıyor. Eğer kendine güveniyorsan imzanı at ve takımda kal” diyen Adalı, “Galatasaray’ın sana teklif yaptığını öğrendik. Birinci kaleci olmak istiyorsun. Eğer onlar sana bu garantiyi veriyorsa ve Galatasaray’da birinci kaleci olacaksan buyur git” diye konuştu. Bu arada bazı yöneticilerin de, “Hakan birinci kaleci olur, ama Anadolu takımlarında” diyerek tepki gösterdikleri belirtildi.

Geri