Şampiyonlukla ilgili tüm yorumlar buraya !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Arkadaşlar lütfen duygularınızı buraya yazarak paylaşınız.

Lütfen başka konu açarak şampiyonluk kutlaması yapmayınız.

Tüm camiamızı tebrik ediyorum. Doyasıya kutlayın bu Şampiyonluğu. Daha nice Şampiyonluklara :) Kıskananlar Çatlasın ;)

Savaş netbilgininde canlı yayın yaptın resmen teşekkürler..
Şampiyon olan Fenerbahçemizede Tebrikler...!

Tebrikller..

Bir Galatasaraylı olarak 17-16 yapan fenerbahçeyi tebrik ediyorum ..

Trabzon ' da kendi hatasına yansın 9 puan farktan buraya getirdi durumu ..

тüм feиeявαħçełıłeяı тeвяıκ eđıчøяυм ħακκıмızđı özełłıκłe 2. чαяıđα νeяđığı çαвαłαяłα şαмρıчøи øłđυκ đαħα иe øłšυи :`đ ...

- ı łøνe чøυ feиeявαħçe «Э `

Yazık oldu şampiyonluğa.. Boşa gitti.

İnşallah Avrupa'da yine 0 çekerek ülkesine dönen ilk ve tek takım ünvanını egale etmez UMARIM.

Takımımı kutluyorum, nice şampiyonluklara..

Nice şampiyonluklara... AYkut hoca ve Oyuncularımıza helal olsun .

Hala kıskananlar var ya hayret doğrusu ! ;)

Ulan anten anten konuŞmayin en bÜyÜk fener bunu sizde anladiniz cekemeyince konuŞuyosunz ya ne ayaksiniz sİz zaten trabzon 4 taneyi dun nasil atti oyle kaleci ye ne icirdiniz a.g sonra buca macinda 87 de gol yiyip 8 sn sonra nasil gol attiniz sonra gelip bize Şİke dİyosunuz seve sve deil s*ke s*ke Şampİyon oldugumuzu gÖrdÜnz bundan sonrada yorum felan atmayin... ! :@

Ulan anten anten konuŞmayin en bÜyÜk fener bunu sizde anladiniz cekemeyince konuŞuyosunz ya ne ayaksiniz sİz zaten trabzon 4 taneyi dun nasil atti oyle kaleci ye ne icirdiniz a.g sonra buca macinda 87 de gol yiyip 8 sn sonra nasil gol attiniz sonra gelip bize Şİke dİyosunuz seve sve deil s*ke s*ke Şampİyon oldugumuzu gÖrdÜnz bundan sonrada yorum felan atmayin... ! :@

Aynen öyle :)
Bırak kardeş biz bize yeteriz çünkü FENERBAHÇELİYİZ...!

Geri