Şair ve Yazarlardan, kesitler.

“Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, ilişki değil çelişkidir.”
Pablo Neruda

Mutluluk daima yakınımızdadır, yakalamak için çoğu zaman elimizi uzatmak yeter. - George Sand

“Seni sevdiğimi anlayacaksın, sevmediğim zaman.”

Pablo Neruda

“Aşk, insanlığı evrensel YARA BİRİMİ'dir.”

MET-ÜST

“Tek başına aşk insana bir şey yapmaz. Aşk insanın sefilliğini, zayıflığını, hiçliğini ortaya çıkardığı için öldürür.”

MET-ÜST

“Eşini sevgilisini aldatan kişi, başta kendisini sonra herkesi aldatır.”

MET-ÜST

“Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızlı çarpma. Geri dönmek isteyebilirsin.”

Don Herold

“Benim aşkım tüm ölümlerden daha güçlüdür.”

Conan

“Aşk hep gülebilmektir. ”
Aristoteles

“Aşk tekil ruhların çift bedende birleşmesidir. ”

Aristoteles

“Birine verilecek sevgin yoksa, ona ümit dolu gözlerle bakma.”

Can Yücel

Adında dudaklarımı hareket ettiren bir kıvılcım var,
insan sevince durmaksızın gülümser mi böyle?
böyle mi oluyor sevmek?

// Beşerler..

''sen" dedi, "intihar gibisin "... "hem cesaret edilemeyen hem de herkes tarafından en az bir kere düşünülen... işte öyle güzelsin

K.iskender

Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı.
Meteliksiz olabilirim, ama niteliksiz değilim...

- Charles Bukowski -

Her dalganın çekilişindeki güzellik kendisinden öncekinin çekilişine borçludur; her çiçek kendi meyvası uğrunda solmak zorundadır; meyva da düşmedikçe, ölmedikçe, yeni çiçekleri sağlayamaz. BAHAR BİLE KIŞIN YASINDAN HIZ ALIR......

Yaşarken anlayamadıkları değerleri, öldükten sonra anlamanın kimseye faydası yok. Sevdiğinizi dirileştirmenin yolu, hayatın tazeliğinde itiraf ve ifade etmektir.”

şems..

'Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Şems..

"Her şeyi senin için var ettim" diyen Rabb'e; "Her şeyi senin için terk ettim.!" diyebilmektir AŞK!

/Şems/

Her İnsan için Bir Aşık Olma Zamanı Vardır , Bir de Ölmek Zamanı.

Şems. .

Şeytanda insandaki özelliklerin birisi hariç hepsi vardır.Şeytanda eksik olan tek nimet Aşk..Şeytanın insanı çekememesi aşksızlığındandır...

Şems. .

Geri