Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçimi bilirsiniz.. Bayım içimi en iyi siz bilirsiniz! Sol yanımdan sizi kazıma işlemleri hala devam ediyor! Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz! [Elçin Gelir]
Aşk, bir insanı tanrıyı sever gibi sevmek mi ? Onu görmeden ama onu hissederek onun varlıgına bağlı kalmak mı ? Bir ruhun başka bir ruha sarılması ve bu sarılışı bir bedene gerek duymadan da sürdürebilme mi ? Bir bedenin aracılığı olmadan bir ruha bağlılığımızı çok sürdüremiyoruz... " Tanrımız " olmuyor sevdiğimiz ; imanımızı çabuk kaybetmeye, bütün inançsızlar gibi sevgimizin sürmesi için bir kanıt görmek istemeye çok yatkınız..
Kaçıncı sınıfta öğrenmiştim bir insanın gözlerindeki acıyı okumayı? Ve kaç tane diplomam vardı beni aldattığına dair? Yokluğun ölüm sevgili. Varlığın da hiçbir zaman ödül olmadı zaten.. [Elçin Gelir]
İmge toplamak için mi istila ettin yüreğimi? Batırdın bayrağını göğsüme. İsteseydin sana el değmemiş ilhamlar verirdim... Gerek yoktu uygarlığımı ateşe vermene!