Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Bu şehri sevmemin tek nedeni; her köşebaşını döndüğümde seninle karşılaşma ihtimalim..
[Ceyhun Yılmaz

N'olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış söylemiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler.
[Cemal Süreya]

''Başkasını koy yüreğine'' diyen Kadın..
Dudaklarına oje sürdün mü Sen hiç?

Emre GÖKCE (yeG)

İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer; Yeterince sevmiyordur.
[Oğuz Atay

Herşeyin kadar değil, değeri kadar seveceksin mesela. Çünkü beklentin ne kadar çok olursa, o kadar kırılırsın aslında.
[Can Yücel]

Böyle bir mutluluk hayal edecek olsam,
Kesin yıldırım düşerdi üstüne...
Tek göz odaya razıyım, etten duvar olsun her yer gerekirse.
Yeter ki beni oturt yüreğine.

...ELÇİN GELİR

Bensiz gittiğin hiç bir yoL açık oLmasın... k.tazeoğlu

Bir kelimeye bin anlam yüklediğim zaman, sana sesleneceğim ki o sen anlam yükledigim dünyam olacaksın!
Özdemir ASAF

Aşık olunca da büyür gözbebeği; demek ki aşık olunan hep uzaktadır. Aradaki mesafenin verdiği acıyı azaltmak için, maşuka 'gözbebeğim! ' diye hitap edilir.

-Elif Şafak

Bu da benim yeteneğim
Olmasanda severim seni.. ceyhun yılmaz

Nice güzellikler gördüm yeryüzünde
En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak.... ' Ümit Yaşar Oğuzcan

Ey Gönül !
Şimdi sorarım sana, hangi aşk daha büyüktür ?Anlatılarak dile düşen mi ? Anlatılmayıp da yürek deşen mi ?
Şemsi Tebrizi

Ama eşitiz artık,
Damarlarımızda karşılıkız aşkın o zehirli kanı...

Cezmi Ersöz

kulağa oynamak kadar ilginçtir aşk aslında. Sen ona 'Seni seviyorum' dersin, o başkasına..Ceyhun Yılmaz

Eğer Şu Zamanın Bozukluğundan İğrenip Ecdadın Şerefli Tarihini Özlemek Gericilikse; Her Namuslu Türk Vatandaşı Gericidir... '
[ Cemil MERİÇ

Terk edilirken 'görüşürüz' kelimesi kadar acıtan birşey yoktur hayatta. Öldürdüğü yetmezmiş gibi, bir de umut verir adeta..

\\ Ceyhun Yılmaz

Aşk diyecekken tam, lafı ağzımdan al istedim.. Bunu dudaklarınla yap istedim (!)

Dilek Akın

O kadar
yoruyor ki hayat, bıkıyorsun istemesende. Sorun değil birşeyim yok.
Bakkala gidiyorum diyip 10 yıl kaybolasım var sadece....

Sunay Akın.

Yokluğunda her sabah bozuk ''1 günaydın'' atıyorum çocukluğumdan kalma eski kumbarama.. Geldiğinde sana, güzel bir ''hoşgeldin'' almayı planlıyorum..

Murathan Mungan

Aşk sevmesini bilen için vardır ve karşılıksızdır. ''Ne kadar seversen o kadar severim'' gibi düşünmek aşk değil, tüccarlıktır......(Can Dündar

Geri