Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Terkeden kişinin gittiği yerde aradığını bulamayınca dönüp 'özledim' demesi; özlediğinden değil, eşek gibi pişman olduğundandır.

Aziz Nesin

Aslında bazen, hayatına girenleri düşünmeyi bir kenara bırakıp, kimlerin çıkması gerektiğini düşünmek gerek".

Gorge Vidal

"80 yaşında bile aşık olanlara şaşırmayın. Aptallığın yaşı mı olur" ?
[N. Parra]

Anlattığı fıkraya kimse gülmeyince, Esprinin altını çizip, tekrar şansını deneyen adamın içindeki umut, hepimize örnek olsun"
[Gore Vidal

"Hayatta öyle insanlarla birlikte olacaksın ki; Onlar için 'iyi mi ?' diye sormadan 'iyi ki' var diyebilesin".
[Aragon

"Gerektiğinde, gereksiz insanları hayatından çıkaramazsan; Hiç gerekmediğinde, gerekli insanlarla arana girebilir".
[Boris Vian

"Büyük adam olmana lüzum yok, sadece adam ol yeter".
[Alfred Capus]

Eğer hayatta hep mutlu olursam, hayalini kuracak neyim kalır" ?
[ Dostoyevski]

Ne garip.. "Kazanmak insanlara yetmiyor. Diğerlerinin kaybettiğini de görmek istiyorlar".
.
gore vidal.

Aslında hepimiz biraz da kendimizin yalancısıyız. En çok da 'bir daha sevmeyeceğim' yalanımıza inanırız" !
[J. Chirstophe

Tabi ki bir insanı sevebilirsiniz, eğer onu yeterince tanımıyorsanız".
[Bukowski]

Boğazıma takıldı sevdan.
Üç kere sırtıma vur helâl de;
Alışık değilim harama ondan olacak heralde.
(C.Süreyya)

Bunca mıhlıyken ayaklarım yere..
Gidişim nereye...

*Y.Özkan Özburun

"Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin".
.

Frued ..

Spam Olarak İşaretleKötüye Kullanımı Şikayet Etdüşsel avuntular ‎.
"Ben ihtiyaç duyulmak istiyorum". !
Benim birisinin hayatında vazgeçilmez olmaya ihtiyacım var.
Bütün boş vaktimi, egomu ve dikkatimi yiyip bitiricek birine..
"Bana bağımlı biri"..
...
Chuck Palahniuk

Anne karnına sığarken, dünyaya neden sığamadığını ve sonunda bir metrekarelik yere sığmak zorunda kalacağını farketmeli insan"!
.

Can yücel

Tanrı;Önce erkeği yarattı... Kaburgasından kadını...
Tanrı aşkına;Biri cevap versin ulan!! Nedir? Kaburgamda ki bu sancı!!!

Enes Emre Çele..

Bana hep yeşil ışık yakmış;Neye yarar! Aşk'a giden kavşaklarda,hep ölüme sebep oldun!

Enes Emre Çele..

Biliyorum sana giden yollar kapalı,Üstelik sen de hiç bir zaman sevmedin beni...Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor,Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini,Çocukça ve seni üzen girişimlerim oldu; Bağışla bir daha tekrarlanmaz hiçbiri....

Cemal Süreya

Odayı terkeden en yakının olsa bile arkasından kapıyı kapat ki, içeride kalanlar üşümesin

Bertolt Brecht

Geri