Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Görmek için sadece gözlerimi kullansaydim,kaybolurdum karanlık dünyanızda .. SERDAR ÖZKAN- KAYIP GÜL

İki şeye hakkım var: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, Çünkü kimse beni canlı tutsak edemez.
[Che .]

O kadar yoruyorki hayat, bıkıyorsun istemesende. Sorun değil birşeyim yok. Bakkala gidiyorum deyip 10 yıl kaybolasım var sadece
[Sunay Akın

Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, Seni gözleriyle bile aldatmayacak..

CAN YÜCEL

Hayatımda kimse yok; ama pişman değilim. Çünkü sen aşkı basitleştirenlerden birisin, bense yalnızlığın hakkını verenlerden .

Bob Marley

Rast gele sevilmiş değildin ki,rest çekilip gidilesin ''

Kahraman Tazeoğlu

Gözlerini kapayıp yalnızlığına, öyle mi yazdın bu sözleri? Meğer ben harf harf yaşarmışım, koca bir kelime sanırken kendimi.

Kahraman Tazeoğlu

Ve yüreğimin limanına sokulan her kadını, seve seve kaybetmişim...

Uğur Arslan

belkemek güzeldir,ama doğru durakta....can yücel

Yalnız biri iste, başkaları istenmeye değmiyor. Biri çağır, başkaları imdada gelmiyor." Risale-i Nur|Sözler

Eğer hiç kimse beni yere vurmasaydı,Nasıl sıçrayabilirdim ki göğe?''
Muhammed Salih

Allah'ım bana kaldırımların kalbinden tak; yürüsünler gitsinler sesim çıkmasın...İbrahim TENEKECİ

Yinede yaşıyoruz işte.. Sen orada, ben burada.. Beraber uyanmayınca sabahlardan utanıyorum.. Ziyan oluyor sanki.. Sen orada, ben "yok ki"... Ceyhun Yılmaz

Yağmur
Yağmur yağmur...
Kirpiklerimde ve hatta gözbebeklerimde
Islatabilirler istedikleri kadar
Bu yağmurlar beni
Sensiz ıslanmaz yüreğim...

Ceyhun Yılmaz

"ÜÇ HARFLİ" görmüş çocuklar gibi çıldırıyorum..!
Başıma kadar çekip yorganımı, titriyorum..!
Gelme..! diyorum ey " A/Ş/K "Bu gece gelme..!
Hayalini kovacak bir duâ henüz bilmiyorum........

Atilla İlhan ...

Dünya kuruldu kurulalı bilinir: Aşk, derinliğinin farkına, ancak ayrılık saati gelip çattığında varır." H.Cibran

Bazen başını alıp gidebilecek kadar cesur; Ve bazen kalıp herşeye gözyumacak kadar yürekli olabilmeli insan .

Sunay Akın.

dünyanın en güzel kadınlarını en zenginler alır (FRIEDRICH NIETZSCHE )

dibe vurdugunu sanip bir dip daha oldugunu kesfedebiliyordu insan.."
Bukowski

Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir.
[Marquez]

Geri