Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Mutlu olmanın iki yolu var: Ya isteklerinizi azaltacaksınız ya da imkânlarınızı zorlayacaksınız... Dostoyevski

Bir hayli kırıldım, her şey kadar, herkes kadar, sen kadar....Canıma batan her halin felç gibi indi bedenime......Gözlerimden tut da, ciğerime kadar kırgınım....!!!

________Can Yücel__

İyi ol, sağ ol, uzak ol
Ama bir daha görme beni...

M.M

Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz...

(Shakespeare)

Önümüz bahar sevgili
Yalnızlığına ekle bunu
Azalsın sızın..
Sonra
Tamamla yarım bıraktığım türküyü...
......Demliğe bir ölçek eksik koy
Öyle demle hüznünü.. Okan Savcı

''Ben böyleyim işte biraz yalnızlık müsveddesiyim..
(Küçük İskender

Bir anlam gelse, Ne varsa alsa gitse...
Özdemir Asaf

Bana ait ne varsa hepsi seni korkutuyor.
Sana ait ne varsa hiçbiri benim değil..
Attila İlhan

İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir. [V. Hugo]

Üzülmüyorum.. Çünkü hayat yeni birşey öğretti bana: Hiç gitmeyecekmiş gibi sevenler, hiç sevmemiş gibi gidenlermiş aslında. [Sunay Akın]

Ben giderken en çok seni ***ürdüm ♥

Yılmaz Erdoğan

Her ilin plaka kodunu ezbere bilip, Özel günleri unutabilen zeka kapasitesine sahip insana Türk Erkeği deniliyormuş.

[Can Dündar

Desem, diyebilsem ki seviyorum seni,çılgınca aşığım sana... Ama demem diyemem; çünkü aramızda dağlar, denizler ve benim o kahrolası gururum var...

Victor Hugo

Kurtulmak için ne yapsam, biraz daha sana batıyorum..

Cezmi Ersöz

Ağlıyor musun diye soruyor birde utanmadan ! Yok ben gözlerimden işiyorum... (:
K.

Gitmek için sebep çoktur; ama sevmeye bahane arar kalan. Unutma, Kαpının kolunα uzαnαcak yαşα geldiğinde, gitmeyi öğrenir insαn [Paulo coelho]

Zina sayılacak aklıma her düşüşün, tenlerimiz helalleşmişti oysa..

K.İ.

Bazen içimden seni hasta eden mikrobu bile kıskanmak geliyor sadece. Benim yapamadığımı yapıyor çünkü, içine işliyor belkide.. [Murathan Mungan]

Seni Seviyorum cümlesinin ''Sen''i öldü...''Cümle''mizin başı sağolsun.

Cemal Süreya

Kadınlar erkekler için değil, rakipleri için makyaj yapar. Ve bir kadının asıl güzelliği sevmeye başladığı zaman ortaya çıkar. [Paul auster

Geri