Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Beni sevmedin ve bunun gerekçesi olarak da "mantık" dedin ya!! Şimdi sana son sözüm:

"Al o sevgisiz kalbini,geçir kafana!"

...
...Beşerler-öfke nöbetleri.

Oysa ki, senden kaçılmazmış
Yokluğuna birgün bile dayanılmazmış.
Bilmiyordum...
~Ümit Yaşar

../vazgeçmeler vazgeçmekten vazgeçti
söyle saçlarında öldüğüm
bir geri gidiş kaç günde gelirdi../

Kahraman Tazeoğlu

hala bıraktığım gibi misin
yoksa beni bıraktığım gibi mi ?

K.Tazeoğlu

Onca zamanın üstünde değişmeyen bir düşüncesin sen şimdi..
insan hergün anımsarmı aynı gözleri???İCLAL AYDIN

Kişi ne derece çok seviyorsa o derece kıskanıyor olmalıydı ki asla rakip kabul etmiyordu.Rakibin kimliği veya cinsiyeti değildi önemli olan; sevgiliyi senden uzaklaştırması, sevilenin sevgisini başka bir kişi veya nesneyle paylaşmasıydı.
(_İskender Pala ~ Şah&Sultan_)

herkesin bir feridesi vardır bilmez miyim herkesin bir ayakkabısı gibi birde şarkısı herkesin bir kimsesi vardır bilmez miyim bir de kimsesizliği.."

Yılmaz Odabaşı

Bir Anın Dogması İçin, Bir Anın Ölmesi Gerekir.Yeni Bir "ben" İçin Eski bir ben'in Kuruyup Solması Gibi... ...Aşk..♥
"Elif Şafak"

Erkek sevdiği kadını üzmekten sakınmalıdır. Gül koklanır , fakat hırpalanmaz... (Fuzuli )

Ah minel Aşk! Aşk'tan önce, Aşk'tan sonra..."Aşk yeryüzündeki en eski, en dirençli gelenektir. Âşık dışlanır, ama dışlayamaz. Âşık incinir, ama karıncayı bile incitemez. Âşık olunca anlarsın. Yüreğin bir kadife keseye dönüşür, içinde sırma bir yumak; sen bu yufka gönülle kimselere kıyamazsın. Yaşayan ve yaşamış âşıkla...rın safına katılırsın...♥ Kağıt Helva..
"Elif Şafak

Bazen alabileceğin en büyük intikam; Affetmektir. Ve bazen karşıdakine verilebilecek en güzel cevap; Gülüp geçmektir...
V.HUGO

İnsanları tanımak için tüm gücünüzü verin, ama tüm sevginizi vermeyin. Çünkü onları tanımaya başladıkça verdiğiniz sevgiye acıyacaksınız... !
"Hz Mevlana

Paha biçilmez hayal kırıklıkları aldım, yeter mi ödemeye susup duruşlarım"
Öznur Cengiz

Yüreğim ıslaktır benim / kuytularda aglamaktan / Ve hafif uçuktur rengi / Kurusun diye kaç kez güneşe asılmaktan... Sunay AKIN

Yalnızlığım.. Yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin..

Neva - Ilgın Olut

özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın.. 'peki o ne yaptı?' deme.. herkes kendinden sorumludur âşkta.. ''

Nazım Hikmet RAN

Bir türlü akmıyor zaman, kaskatı donmuş. Alıp askıya asabilir, bıçakla kesebilirsin. Hapiste gibiyim,hapiste en insafsız gardiyan; zaman...
Nazım Hikmet RAN

Sen aşkın bütün hazinelerini büyük bir titizlikle fatihine saklayan gerçek kadın ..Cemil Meriç

Dedim ki : Etrafında dolaşsam beni kınıyorlar?! Dedi ki : Zaten biz, kınanmadık sevgi görmedik ki... Şems-i Tebrizi

‎''Eski bir aşkı temsilen ağlıyorum...
(Küçük İskender

Geri