Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Seni Sevmek; Işıktaki gizLi KaranLık Gibi...BuLmam İçin Önce Yanmam Gerekiyor ! Özgür GÜMÜŞSOY

öylesine kaybolmuştum ki bulamıyordum artık içimde neyi yitirdigimi...cezmi ersöz-

Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun?

Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek.

Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek...
...
Can Yücel

Sevmenin Cinnet İle Cennet Arasında Durduğunu Kim Bilebilir?..."---İskender Pala-Katre-i Matem---

Nefes al. Şimdi öksür..Ayrılık rüzgarında yüreğin açık uyumuşsun !..Hüzünden kangren başlamış yüzünde..! Aşkında kırk derece !..Hastayı ameliyata hazırlayın ; Kalbini alıyoruz...! Özdemir Asaf

Ayrılık zor zanaat.
Kimse yüzde yüz gidemez...
Giden dönüyorsa sevdiğinden değil,
Kaybettiğindendir...
Ve aradığını bulamadığından...
...Dönene kapıyı açmayın,
Sevseydi o, gitmezdi hiçbir zaman...

Okan Savcı

Aklın bağlamadığı dostluğu, akılsızlık kolayca çözebilir
SHAKESPEARE

İnsan kendini hiçbir yerde, karıncalar gibi kaynaşan kalabalığı yarıp geçtiği zamanki kadar yalnız hissedemez
GOETHE

Ne garip.. Çocukken yarın neler oynayabiliriz diye düşünürdük, Şimdiyse yarın hayat bize neler oynayacak diye düşünüyoruz. [Can Dündar]

Yâri davete hâcet yok ,sen yerini temizle O gelir ''

-İbrahim Tenekeci-

Kral da, dilenci de aynı iştahla acıkırlar...
Montaigne

Yanına kadar koştuktan sonra, bir adım daha atamayacaksan eğer; oraya kadar sakın koşma. Sana değil, bekleyene yazık olur.

Özdemir Asaf

Biz; ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim.. Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda... Nazım Hikmet RAN

Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yoktur, şaşılacak olan odur ki kuzu kurda gönül bağlamış aşık olmuştur." Hz mevlana

Aşk; kelime değil, bir cümledir. Kurmak içinse, özneyle yüklem değil, iki can gerekir. ________W. Shakespeare

... Bu yüzden sevdaları mahzundur.. Yürekleri kallavi.. Anıları ihanet vurgunudur.. Gözleri İNTİHAR MAVİ...Yusuf Hayaloğlu

Aşk, sabahlara kadar uyumamak değildi aslında.. Her sabah uyandığında, yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına... CAN YÜCEL

Bağırıp duruyorum denizin ortasında,
Su buradan ne kadar uzakta..? İbrahim TENEKECİ

İstediğin dengeyi bulmak için yapmak gereken şunlardır.Toprağa 2 değilde 4 ayağın varmış gibi basmalısın,böylece ayakta kalabilirsin.Fakat Dünya'ya kafanla değil,kalbinle bakmalısın.Böylece Tanrı'yı bulabilirsin.
- Eat, Pray, Love -

Düşünmek kolaydır, yapmak zordur. Dünyada en güç olan şey de düşünüleni yapmaktır... GOETHE.

Geri