Şair ve Yazarlardan, kesitler.

yalnılıktan da kurtulup yalnız kalmak isterim...Attila İlhan

Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verecek bir cevabım var Lakin bir lafabakarım lafmı diye,birde söyleyene bakarım adammı diye HZ MEVLANA

Zor olan bir yolu koşmak değil,ipi göğüsledikten sonra koşacak yeni uzak yollar aramakmış.."

İclal Aydın-Yaz Bitmesin

Nasıl yanıyor içim... Şimdi gelsen, '' Geldim'' desen, sevinecek halim yok... Yorgunum yoruldum... ''Bir umut'' desen, veremem... Aşkına yenik düştüm, bu yüzden bütün üzüntüm... Kan damladı gözlerimden... Ama seni çok sevdim... İnkar da edemem...
Kahraman Tazeoğlu

Aşk mıydı, değil miydi? Bunu o günler kim bilebilirdi?

Murathan Mungan.

Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer.

Can Yücel

Beni bir öküz sanma sakın sevgili // Çünkü sen, o kadar hülyalı bir tren değilsin !!Küçük İskender

Aşkı hep 'iki kişilik' diye öğrettiler bize. Peki ya kişilik bozukluğu sonucu mu dahil edildi 3. kişi, aşk bildiğimiz şeye ?
Küçük İskender

‎'Sen hangi kıssadan düştün hisseme'...

ibrahim tenekeci

Bütün kötü anıları alıp ***ürsen diyorum.. Yaşanmamış olsa!!"

İclal Aydın-Yaz Bitmesin..

Oysa gitmekten başka gidecek yerimiz yok...

Basitleştirelim;Ölümden öte köy yok..

İbrahim TENEKECİ

yaşamın, beklediğinin gelmemesi- ki, işte
senin de, gelmeyeceğini bildiğini beklemen
olacak."
( oruç aruoba)

Hayatta "Allah Düşmanımın Başına Vermesin"Diyerek Düşmanına Dua Edebilen Tek Millet Turkler...
erdal demirkiran

Sevgili,arayıp da bulduğun birisi değil,hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir... (Can Yücel)

Yanaklarıma akan yağmurları parmaklarıyla sildi ve sonra dudaklarına ***ürdü parmaklarını.
Haşmet Babaoğlu - Bana Rüyalarını Ver.

İnsanları sevmekten korkma, sevmediğin değil, sevdiğin yanlarını abart ! İnsan olmanın kefareti budur. .

"Alev ALATLI"

bana yaptıkların için seni affediyorum. ben katilimi seviyorum,ama ya senin katilini! onu nasıl affedebilirim.
" uğultulu tepeler - emily bronte

Kadınmış derler adamı deli eden. Sen ne dersen de yine kadındır deliyi de adam eden.. can yücel

Bana çoçukluğumu geri verin! Size;Elma çalayım bahçelerden...

Enes Emre Çele

Bana yağmurdan bahsetme, yağdır! Victor Hugo

Geri