Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Seni sevmek diye buna derim ben...
Gülmek seninleyken gülmek...
Sensiz ne ağlamak nede ölmek... Uğur aslan...

Senin bayramına lâyık/Sözleri nerden bulmalı?/Çiçekteki vişne dalı/Gibi sende dirlik,sağlık..Bense bu birkaç satırlık/Şiirimi veriyorum../Hep gülsün bu evde,yavrum,/Senden vuran ak aydınlık...N.Hikmet

Gülüş, ruhun hiç şaşmayan bir aynasıdır. Bir çocuğa bakın: yanlız çocuklar kusursuz bir gülüşle gülmesini bilirler. bunun içinde insanı kendilerine çekerler. Ağlayan çocuk benim için iğrençtir, neşelenen çocuk ise cennetten gelen bir ışıktır. Yarının, insanın en sonunda tıpkı bir çocuk gibi temiz, saf bir hale gelecekleri o zamanın müjdecisidir. Dostoyevski

Nokta(.) koyduysan bir kere,çevirmeyeceksin onu virgüle(,)ne soru kalmalı,ne de tek bir soru işareti geriye. . . ! Hz Mevlana

"peşinden başka gidecek yer yoktu,
seni artık hiç sevmediğim halde. " /cemal süreya/

‎'Eldiveninin tekini kaybetmek hayal kırıcı,diğer tekini attıktan sonra ilkini bulmak daha da hayal kırıcı..!
|Piet Hein

Bir kez daha diyeyim: Özenle katlanmış mendil gibisinSil beni n'olur kırk yıllık kirim pasım gitsinCemal Süreya

Bir arada olmanın kaçınılmazlığından başka bir neden yok muydu bizi yakınlaştıran ?

Oguz Atay

Mutluluğun gözü kördür,Yalnızlık sağır.Ondandır biri tökezleyerek yürür,Öbürü uykusunda bile bağırır.(ÖZDEMİR ASAF)

__Ona göre bir şey ya beyazdır ya da siyah. Gri diye bir şey yok...

-- Onu sevdin mi?
...
__Sevebilirdim sanırım, ama onun bu, beyaz ya da siyah, ya namuslusun ya namussuz, ya meleksindir ya da şeytan anlayışıyla...
Gerçek hayatta bu böyle değil...

{ Gümüş Yıldönümü - Maeve Binchy }

Sevgilim yalan söylersem sana
Kopsun ve mahrum kalsın dilim
Seni seviyorum demek bahtiyarlığından..NAZIM HİKMET

kimdi giden kimdi kalan?aslında giden değil;kalandır terkeden.giden de; bu yüzden gitmiştir zaten....'Murathan MUNGAN

Benim trajedim şu birkaç satırda: sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok..."CEMİL MERİÇ

Aşka
yanmalı, Can dediğin... Ya canın olmalı; Ya da,canını almalı... Yar
diyemezsin ki herkese, İçindeki yaran olmalı... Herkesin de bir yüreği
vardır amma, Yürek dediğin de, Bir Aşka yanmalı.. '' MEVLANA

Özledim...İki güneş geçti bir gece.Biraz yağmur yağdı bana.Biraz ben yağmura...
Sevdiğim bir şarkı çıktı radyoda.Yarısına ben eşlik ettim,Yarısına gözlerim...
Anlatmak istemiyorum ama ,
BEN SENİ BURDA ÇOK ÖZLEDİM! . Ceyhun Yılmaz

‎"Sen" böyle güzelken bana söz düşmez.. Bakma böyle yazılar yazdığıma, ben aslında "İkra!" emrine amade, "SENİ" okuyorum..hz.mevlana

Öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı.... Fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım... Kırmızı mavi ekoseli yalnızlığımı serdim masaya... Manzaraysa ayrılığa sıfır! İşte her şey hazır.. Acılarımla iki lafın belini kırdık... Yokluğunda bir kuş sütü eksik..Yalnızlığım ve ben; seni çok bekledik Cemal Süreyya

Yok mu ayrılıkların çaresi.Amaçsız bir örümcek önünü ördü yalnızlığımın.Dokunup bozsam günah mı?Peki sensizliğimin sevabı kime.Bu göz yaşlarımla girecekse birileri cennete.Ben hıçkırıklarımı helal ettim bile...
'Ceyhun Yılmaz'

Aradığınız kişiye ulaşılamıyor...

tekrar arayınız..

tekrar arayınız..

tekrar arayınız..

Aradığınız kişiye ulaşılamıyor...

Yanıbaşınızdayken bile..

Yılmaz Erdoğan/Sahiler Düş Düşler Sahi

Bir ben kaldım
O da...
Ben miyim değil miyim belli değil artık
Arta kalan ne ki?
Daha ne kadar özleyebilirim seni
...Şimdi yalvarsam geçmişime
Bir gün daha yaşamak istesem misket oynadığım sokakta
İlkokuldaki yerli malı haftasına katılsam?
Bana 3 beden küçük gelir çocukluğum
Sen de öyle sevgilim
Boşluğunu dolduramaz kimse demiştim giderken
Gelme.........
Sana bol gelecek artık bu aşk!(ceyhun yılmaz)

Geri