Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Her yara tende bir iz için, hatırlanması yasak bir giz için kabuk bağlar..Kahraman Tazeoğlu*

Ben taşındım artık sol yanından.Kiraya verebilirsin o boşluğu;Solun açık olsun......Küçük İskender

Gidişin bir ambulansın siren sesi gibiydi;Yol vermekten başka çarem kalmamıştı...Küçük İskender

O ne biçim gidişti öyLe, içimde haLa sen'Ler esiyor..

/ Kahraman TazeoğLu*

haritalara baktım, hiçbirinde evin yok. ansiklopedilere baktım, hiçbirinde resmin yok. sözlüklere baktım, hiçbirinde ismin yok. aynada kendime baktım, seni gördüm... benden başka yerin yok...

Sevdiğiniz insanları düşünüyorsunuz, ama daha derine inin, sonunda sevdiğinizin onlar olmadığını göreceksiniz, siz bu sevginin içinizde yarattığı duyguları seviyorsunuz..! [ NİETZSCHE ]

Anlayabilirim çoğu kere burnumla,yani en karanlığın, en uzaktakinin bile kokusunu alarak ve döğüşebilirim,doğru bulduğum, haklı bulduğum, güzel bulduğum herşey için, herkes için,yaşım başım buna engel değil,ama gel gör ki çoktan unuttum şaşıp kalmayı.Şaşkınlık, alabildiğine yuvarlak açık ve alabildiğine genç gözleriyle bırakıp gitti beni.Yazık...Nazım Hikmet...

Bilmek acı çekmektir. Ve bildik;Karanlıktan çıkıp gelen her haber.Gereken acıyı verdi bize:Gerçeklere dönüştü bu dedikodu,Karanlık kapıyı tuttu aydınlık,Değişime uğradı acılar.Gerçek bu ölümde yaşam oldu.Ağırdı sessizliğin çuvalı......Pablo Neruda...

Kendime söyleyecek çok lafım var,sana söyleyecekse sadece birkaç satırım... Benden uzak yeni yerlerde, orada doğmuşcasına tanıdık dur artık’ her gördüğüne selam ver, yanına her gelene çocukluk arkadaşınmış gibi hemen alış, dök içini iyi tanıdığın yabancılara, imren gördüğün en uyumsuz aşklara!
Yeterki bana kalbimi kırd...ığın yoldan geri dönme cam batar ayaklarına!..

Severken"biz", giderken"sen" ve "ben", kalırken iki"aşk yoksunu". "Aşk, iki kişiden birinin yokluğudur!" anlayışında mermer sertliği, deli aklı, sara nöbeti... Oysa varsan vardı aşk ve yoksan yoktu her şey. Ve her şey en çok sen yokken hiçbir şeydi../kahramantazeoğlu/

Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var.... 'Ümit Yaşar Oğuzcan

Saçlarından
ödünç ver, Dört bahar geçti, Çiçek kokusu öpmedim, Çok oldu mutluluktan
vazgeçeli, Gülüşünden ver Ömrümden al ...'Ceyhun Yılmaz

Ölü bir gezegenin soğuk tenhalığına benzemesin diye özgürlük mutlaka paylaşılacak suç ortağı bir sevgiliyle... 'Attila İlhan

Ne zaman gözlerinin içine baksam, biliyorum
İkimizi de aşar, o kapının ardındaki masal.... 'Cezmi Ersöz

"Aşk dünyanın en tatlı mutluluğu ile en derin acısından yaratılmıştır...' Bailey

Hakiki arkadaşlık, sıhhatten farksızdır, kıymeti,ancak elden gittikten sonra anlaşılır.....'Golti

ama şahsen değil mi? Bütün gidişler şahsen...Bütün
hamlelerde Şah sen...Mat bir renktir tenim...Mat edişlerinden bilirim !

-Küçük İskender-

Künyeme kazıdım ölü doğmuş sevinçlerimi
Ölürsem beni seninle ararlar şimdi...<Cezmi ERSÖZ>

Herzaman tecrübeler herşey demek değildir. Bazen
gereksiz tecrübeler zaman kaybettirir. Bazen gereksiz insanlarda zaman
kaybettirir !!!!

(mevlana)

'Bedenime sahip olabilirsin,ama ruhuma asla' diyenler kasapta mı satılıyor?(!)k.i

Geri