Şair ve Yazarlardan, kesitler.

sevmek kimi zaman rezilce korkuludur...
insan bir aksam üstü ansızın yorulur ıslak ustura ağzında yasamaktan... attila ilhan

Bir aşkı paylaşmak için çok geç,bir paylaşıma aşık olmak içinse erken.Beni sevda yerimden vurdu yineZaman.Şimdi sana söylenecek tek cümle:Bende sana yetecek kadar ben kalmadı.YILMAZ ERDOĞAN

Sen... Pardon ''Siz'' demeliydim..
Siz kaç yüzlüydünüz ?
Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim..?! (Özdemir Asaf)

Abdullah Anaç En az benim ki kadar anneminde ahı tutar şimdi sana.. Burnumdan getirdigin süt onun sonuçta ( küçük iskender

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda
anladım.

Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
...Kendi yolumu çizdiğimde anladım..
...
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak, dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım. CAN YÜCEL

Madem gidiyorsun , öyle bir bakarak terket ki beni ;
Aklım kanasın...
.

Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor...
Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini... cemal süreya

Herkes yüzülen derisini sırtlayıp celladına acıyabilir miydi? Herkesin hamuru topraktır, bazı topraktan kil, bazısından demir ve bazısından da ateş çıkardı..
..
Aynalar Koridorunda Aşk

Daha nen olayım isterdin, Onursuzunum senin! (CEMAL SÜREYA )

Hayal gücümün geniş olduğunu söylerler.'Saçmalıyorsun' demenin şimdiye kadar icat edilmiş en ince yoludur bu. Haklı olabilirler...'' =)

Bit Palas-Elif Şafak

sanmaki adını ağzıma alıyorum diye seni seviyorum.. dudak tiryakiliği benimkisi seni içime çekmiyorum... KÜÇÜK İSKENDER

‎''Sadık kişiler aşkın yalnızca görünen tarafının bilirler,aşkın trajedisini bilenler ise hainlerdir..''

Oscar Wilde-Dorian Gray'ın Portresi

Tanrı varsa, ki ben olmadığına gerçekten inanıyorum, insan aklının sınırları olduğunu da bilir. Yoksulluğu, haksızlığı, açgözlülüğü, yapayalnızlığı, bütün bu karmaşayı o yaratmadı mı? Mutlaka çok iyi niyetlerle girişmiştir bu işe, ama sonuçlar bir felaket. tanrı varsa, bu dünyayı erkenden terk etmeyi seçen yaratıklar...a karşı cömert davranacaktır, hatta bizleri burada vakit harcamaya zorladığı için özür bile dileyebiliiiiir.

Paulo coelho..

Hayır ağlamıyorum..
Gidiyorsun ya arkandan su döküyorum sadece.. E.Gelir...

Kim bilir kaç ülkede, kaç kişi karnını yalanlarla doyuruyor, Kim bilir kaç kişi en eksiksiz sofralarda… Sizin oralarda her saniye de kaç mermi sesiyle uykuya dalıyor çocuklar? Kaç mermiyle karnı doyuyor ömrünüzün? Bizim buralarda daha kaç asker gönderip, şehit getireceğiz geri? İnsan ölüyor! İnsanlık ölüyor! Aç gözünü,... uyan gözüm! Sen hiç rüyanda bile gördün mü böyle felaket ölüm? ELÇİN GELİR

Şimdi git..
Say ki, seninle içinden sevda geçen bir türkü söylemedik.. Say ki, gece mektuplarını, en güzel aşk şiirlerini beraber ezberlemedik..
Say ki, sevda trenini kaçırdığım durakta bir süre beraber beklemedik..
Sen git..
Ben gelemem bu yürekle..
...Ya da kal..
Eylül yağmurlarını bekle..
<Uğur ARSLAN>

Ödümüz patlıyor acı çekmekten. .
Oysa; biraz da acıdır aşkın mayası. Kaçınamazsın !
|Yılmaz Erdoğan|

Ne bu eski , sarı kazak oluyor üzerime , ne de bu siyah pantolon..Büsbütün başkasının hikayesini giyinmişim üzerime.Ben de artık rüzgarla alabora olan çakıl taşlarından biriyim .Şimdi bir hikaye anlatabilirim.
Toza dönebilirim ...

Ece TemelKuran-Muz Sesleri

Düştümse sana bakarken düştüm.... 'Cahit
Zarifoğlu

Biliyorum imkansız aşk bu! Ama hükmedemiyorum
kendime..." "Çünkü Yüreğim Seni Çok Sevdi!.."(Canan Tan)

Geri