Şair ve Yazarlardan, kesitler.

O kadar çok insanın ölümünü gördüm ki, öğrendim.Ne yaparsan yap sadece bir hikaye kalıyor geriye...Anlatılınca yalan gibi, hiç olmamış gibi gelen...

Muz Sesleri-Ece Temelkuran.

Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir." K.İ

Yılın en uzun gecesinin hangi gece olduğunu müneccimler ile takvim düzenleyenler asla bilemezler. Onun hangisi olduğunu ancak gama müptela olmuş aşık bilir

İskender Pala

(Katre-i Matem)

Bir oğlum ölmüş gecenin en kibar saatlerinde
ağlıyorsam bu bir geri sayımdır acımın şakaklarında
kimselere emanet edemem ki artık asil cinnetimi

Korkma! ağzına bırakacağım son nefesimi..!

Sen bir mıknatıssın şeffaf ve ben, çekilirken sana içimdeki alelade metal parçalarıyla, kan şekerim düşüyor, ağzım düşüyor, ellerim.. en çok da ellerim düşüyor!

Dünyanın en uzun gecesi 21 aralık değil, beni terkettiğin gecedir. Beni üzdüğün, yorduğun, yıprattığın gecedir.
Bir kabahat mi gerçekten kendi dışında birine hayranlık beslemek? ! Gerçekten kırıyorsun beni,
Bir nedeni yok. Yalnızca öptüm.

IQ’ lar eşit olmadıkça, insanlar eşit değildir

Esmer saatlerde çıkıyorum sokağa, dizlerimi
örtmeyen mevsimi rüzgâr savuruyor; hayatla öpüşmek için yosma oluyorum
Beyoğlu'nun arka sokaklarında...~~

Isarla iltifat ediyordu, bir avuç suyla kandırıyordu zamanı görenler ve inananlar yalnızca göğü alkışlıyorlardı! her şey hesapsız-kitapsız!

Şah
damarımdan da yakın olmak hususunda Hakk’lıydınKeza henüz
tazelediğimiz imlası düzgün bir yaramdanÖteki kanamama taşıdığım ne
varsa;Sen’de saklıydı….

Tek Kişilik Miydi Ki Bu Şehir, Sen Gidince Bomboş Kaldı...

Özdemir Asaf

bizden gidiyorum, en çok da seni terk ediyorum;
beni ilk çağlardan beridir yalansızca seven kadınların aşkına!
çocuk oyuncağı haline getirilmiş hislerin aşkına!
...Allah aşkına, en çok da seni terk ediyorum!

Özgür Gümüşsoy.

Biri
gelir sorarsaSana beni sorarsa,Gitti der misin?Gittiğimi
söyler misin?...Gidiyorum ben sanaBenimle gider misin?

özdemir asaf

Susmayın...
Susmayın ipe sapa gelmez dudak yalnızlıklarının olgun çatlakları.
Hiçbir kuş, hiçbir kuşa adres sormaz.
Hiçbir kuş hiçbir kuşa adres sormamalı...

öyle horozlar vardır ki, öttükleri için, güneşin doğduğunu sanırlar.

Lev Tolstoy

Gidiyorum artık gecenden, Benden bahsetme gelen yıldızlara, Gittiğimi bilmesinler, Yokluğumla seni üzmesinler, Soran olursa beni, Kalbini göster, İşaret parmağın dudaklarını kessin, Herkes göğsünde uyuduğumu bilsin..(Ceyhun Yılmaz)

‎''Duvardaki yangın düğmesini örten cam parçasıyım, kurtuluşun olacaksa hiç düşünme ayakkabının topuğuyla kır beni...'(Sunay Akın)

Hep gözlerime baktın.. benim göremediğim bir pencere..bir kapı mı vardı gözlerimde? çıkıp yalnız bıraktın..her çıkısında çok hızlı çarptın (Ceyhun Yılmaz

Uyanınca sen aklıma geldiğinde, Kendimi gülümserken yakaladım ve anladım damarlarımda adın aşkın tam karşılığı artık. Bu yaşadığım korkutmasın seni, Çekinme unutma ki incinmek sözcüğü benim sözlüğümde de var. Senin güneşin beni ısıtırken yağmurundan ıslanmayı göze alıyorum ben, Ya sen (Ceyhun Yılmaz)

Sen film olsan 'çok' izlenir iyi 'gişe' yapar ve herkesi 'ağlatırsın' (Ceyhun Yılmaz)

Geri