2
EXE RANK
LeqaL` <3
Fexe Kullanıcısı
Bekle zaman gelecek!Bekle zaman gelecek!Bekle zaman gelecek!Bekle zaman geçecek!!!Yo! güneş doğdu derkenBirde baktım karanlıklar çökmüş şehrin üstüne;Buralarda ayaz varAyaz soğuk her taraf, insanlar düşünceliNedir demeli, piyon gibi bir o tarafa, birde buYaka paça! sille tokat!İtilmişin kakılmışın hikayesi gibi hayatDön bak aynaya, tanımla kendiniDev misin, cüce mi? yoksa yasayan acemi gibimi?Söyle patron çıraklığın özetini bana!Kısa kısa her dem bulmalıyım kendimi, benliğimiYolumu şaşırdım, şaşırdım, kaşındım kanattım yaramıTuz bastı hekim!Dökülür yaprak eylül-ekim;Buralarda ayaz varYo! güneş doğdu derkenBirde baktım karanlıklar çökmüş şehrin üstüne;Buralarda ayaz varYo! eti senin, kemiği benimKonu insan, oldu bitti saçma sapanYaradılış destanında firar edenlerDağı deler geçer, biz önümüzü göremiyoruzKör adımlarla kendimizi eziyoruzGurur duymak mı artı, yoksa düşünmek mi eksi?Tam tersiTırsak kediler gibi nankör ve de vahşiyizAcımasız görünümlü insancıklar, ağaçlarAyakta ölür, insanlar kaçarMüsvette kağıt parçaları sobada yanar;YoBuralarda ayaz varYo! güneş doğdu derkenBirde baktım karanlıklar çökmüş şehrin üstüne;Buralarda ayaz var