Sadece gir oku izLe git :) -Perfetto` hay|rm| Reiz ? ne imiş !

1
EXE RANK

`tRn ~ yLmz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`tRn ~ yLmz
SeLamın aLeyküm arkadasLar :)

Öncelikle Tanımayan arkadaslar Adım Turan :)

Çoğu kişi hile der Demi :) tanımaz Bilmez Daha Dogrusu Cekemez :)

Yaşımıda söleyim 26 inanmayan arkadaslar -Perfetto` cLanındakilere Sorabilir.!

Nasıl birimiyim .! Agrasif biriyim yerine Göre ama. Küfür edermiyim edene eddiğinden fazLa ederim

Hani Tw olayı var bide. Macta adam gibi Tw wer kardeşimde de vereyim

Ama bana Emrivaki yapar Zoruna gider küfür ederse Buyrsun Yapsın moviemi vermem Tw

Bi kaç kendini bilmez densiz kişiler Movie cıkartmıs Cıkartsınlar Tabi çıkan Movienin maçında kimse

Tw istemedi.! Neden biliyorLarki bişi bulamayacaklar O moviyeye karsılık 2 tane movie hazırLadım

Nb atmamısLar ama ben kendim Konuşma sonunda verecem Linkleri Hem gh Hemde karsılık olan videoların linklerini ..

Hani Kinglik Ben kingim Demekle olmaz. Zamanında Bir Çoğuna Tw werdim ... Adam Tw cıkdıkdan hemen sonra Gene Küfür edip Cıkıyor nere sakladın nasıl sakladın Vs. vs. vs. Böleleri ilede karşılaştım.... Ama Hiç Bi zaman Kingm Demedım. Kendi takım ArkadasLarım dısında 1 ALLAHIN kulunun Söledikleri ve söleyecekleri umrumda Değil ha bot desin ha hile ... Hiç Bir Şekilde umrumda Değiller Ha. Teamım Dısında Beni Seven arkadaslarım yokmu Var Onlarda kimin ve benim ne oldugumu bilirler .... Back Pijj Eser Coğu kişi onada Hile Diğor Neden Bi kez Tw aLmıyorLar ? Tw werelim dediğimizdede Bazıları Biz görcemizi Görduk Diyo Hiç bişi Görmedinizki

daha -Perfetto` clan hile Diyorlar değiller. olan kişiler cLan dan atılmıstır.. olanlarda genelde Para ile

adminlik alanlar oluyor Artık Oda yok Adminlik aldım -Perfetto ya girebilirmiyim olayı bitti

Bizimle olan arkadaslar bize yetiyor Gerisi Umrumuzda Değil ..!

Hadi ALLAHA emanetsinz...

Herşeye Ragmen Gene varız -Perfetto`` cLan

Her konu Açmamda :) Hile Diğen arkasLarı Piyasa Göremez oLdum :)

1. Video cep teLefonu Cekimi 20 Dk :) Hile Diğorsan izle Karar ver : [COLOR=#000000]http://www.sk-gaming.com/video/476141-hayrm_Reiz__Sadece__izLe[/COLOR]
2. Video Gh Moviesine Karsılık Yapılmıştır : [COLOR=#000000]http://www.sk-gaming.com/video/475712-OLara__inat_[/COLOR]

Yorum Atın Veya Atmayın Sıkıntı değil :) Kim ne imiş Bilinki kelimelerinizi ona Göre kullanın

Bizimle maç atmadan gh diyen arkadaşlar size sesleniyorum :)
Hiç bir zaman ön yargili olmayın eger gh gibi bi şüpheniz varsa neden maç atıyosunuz arkadaş.

He bide yaptıgım fraglara oha bune böyle fragmı olur diyenler; Ben bu fraglari 4 sene öncede atıyodm ozaman gh diye bişey yoktu neden biriniz gelipte gh demediniz hepiniz yanci kesildiniz kanka ayaklarına düştünüz?
Neyse uzatmicam maçını atarsın tw'ni alırsın arkadaş eğerki veremiyen olursa öyle bişey olamaz tabi veremiyen olursa ben kendim atıcam clandan
Herkeze iyi forumlar.

Ghmıs :) kumda oynasınlar o gh dıenler takma ;)

Hayırlısı neyse o olsun kardeş.

Memnun oldum. Reelde başarılar.

Gh mi :S Adam Bilek :)

bırılerının dedıklerı umrumda deıl dıosunda demekkı kuyruk acın var bu konuyu acma geregı duymussun :)

he bu arada bu oyun hıle acılabılır temız oynanabılır kımseyı ılgılendırmez su oyunu fazla onemsemeyın :)

bak ben bıraktım normalde 12314 admın olsa bıle swde gırer o swyı bıcak manyagı yapar cıkardım..ban atamazlardı (=

bu arada sürümsüz gh 5 tl turkcel kontordur. selametle (=
free ghler hala yazılmaya devam edıyor ancak nezaman iptal olur orası bana kalmıs (:

400 kişi suanda free lısans ıle oynuyor..

(:

neyse gencler iyi oyunlar.

bırılerının dedıklerı umrumda deıl dıosunda demekkı kuyruk acın var bu konuyu acma geregı duymussun :)

he bu arada bu oyun hıle acılabılır temız oynanabılır kımseyı ılgılendırmez su oyunu fazla onemsemeyın :)

bak ben bıraktım normalde 12314 admın olsa bıle swde gırer o swyı bıcak manyagı yapar cıkardım..ban atamazlardı (=

bu arada sürümsüz gh 5 tl turkcel kontordur. selametle (=
free ghler hala yazılmaya devam edıyor ancak nezaman iptal olur orası bana kalmıs :)

400 kişi suanda free lısans ıle oynuyor..

:)

neyse gencler iyi oyunlar.
işde 400 Kişinin Arasında ben Yokum :) He ben bundan mutluyum kuyruk acımda Yok :) Sk attım adam gene hile diğo umrumdamı zorLarına gidio bebelerin ;)

Geri