0
EXE RANK
kadro12345
Fexe Kullanıcısı
Evet arkadaşlar artık Cs tarihinde karalama kampanyaları başladı 1.5 1.6 ve diğer versionlar bu utanmaz ahlaksızlar birde Steam'e el uzattılar work diye bişey çıkartmışlar ücretsiz bedava hackleyerek para vermeden oyun indirip oynuyorlar bune adilsizlik ne terbiyesizlik'tir para verenler ne olacak peki onlar sizin gibi üç kağıtçı yobaz mı ! ne kadar terbiyesiz bir insanlar var hak yemeyin bütün versiyonların içine ettiniz wallar,aimbotlar,3d hileler,duvar arkası olaylar görmeden vurmalar sizin derdiniz nedir peki çok mu hoşunuza gidiyor bu kadar ********lik ! gelsenize defult görelim sizi ben size laf anlattaktan bıktım siz hala vaz geçmiyorsunuz nedir sizden çektiğim ! Bu işin sonunu nereye kadar ***ürmeye niyetlisiniz oyun çıktı ı çıkalı nedir bu hile sevdası ne kadar yüzsüz insanlarsınız siz ben artık sizlerle uğraşmaktan yazı yazmaktan sövmekten bıktım size bu sitenin önünde meydan okuyorum gerçekten bileği olan kendine güvenen mangal gibi yüreği olan bir tane adam gibi adam varsa sonra dan döneklik yapmayacak karı kılıklı olmayanlara meydan okuyorum gelin sizi defult görelim ********liğinizi ortaya çıkartmaya hazırım, SİZLER ACİZ KÖPEKLERİN TEKİSİNİZ bu oyunu bozanlar, Ben bu oyuna 4 senemi harcadım ŞUNUDA İYİ NOT EDİN GERÇEK BİR PROFESYONEL ASLA HİLE KULLANMAZ. kullananlar ise aciz bilmeyen bebek üçkağıtçıdır,