Rüyalarınızın yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüyalarınızın yorumları
Mutfakta fırınlı ocaklar yanıyordu
Seden: Merhaba, rüyamda yeni tanıştığım ve hoşlandığım kişiyi gördüm. Gerçek hayatta sahip olduğu beyaz arabanın içinde yolda ilerliyorduk. Bazı semtlerden geçtik, sonra ev mi işyerimi olduğunu bilemediğim bir yere girdik. İçeride bir-iki bayan daha vardı. Bir koltuğa yanana oturduk ve karşımızdaki pencereden dışarıyı seyretmeye başladık. Bulunduğum semtin benim oturduğum semt değil, Çağdaş’ ın oturduğu semt olduğunu düşündüm. Bu arada içerdeki bayanlardan biri Çağdaş’ la benim arama oturdu. Sinirledim ve ‘neden bu kadın aramıza giriyor’ gibi bir şey söyledim. Çağdaş bütün kadınları gönderdi ve yalnız kaldık. Sonra sanırım bana çay yapmak için mutfağa girdi. Arkasından da ben mutfağa girdim ve mutfakta bir sürü fırınlı ocakların ve küçük tüplerin yanmakta olduğunu gördüm. Bu kadar tüp kullanmanın israf olduğunu düşündüm. Sonra Çağdaş tuvalete girdi. Sizce rüyam yeni tanıştığım kişiyle ilgili bir mesaj içeriyor mu? Yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum:

Rüyanız yeni tanıştığınız kişiyle ilgili haber ya da haberler alacağınıza işaret etmektedir. Çevrenizde sizi çekemeyen ve kendine rakip gören hasımlarınız var. Dikkatli olmalısınız. Yakın zamanda evlilik hazırlıklarına başlayacak ve ihtiyaçlarınızı gidereceksiniz. Çağdaşın ailesinden kaynaklanan bazı sıkıntı ya da sorunları olduğu rüyanızdan anlaşılıyor

Geri