Rüya yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüya yorumları
Alabalığı kolayca yakalıyorum
Leyla: Bir yoldan yürüyerek dere kenarına doğru ilerliyorum, dereden geçmem gerekiyor. Derede kabarık bir şekilde bolca ve bembeyaz köpüklü bir su, geçmem gereken yolun üzerinden akıyor bu kadar bol sudan geçemeyeceğimi düşünüyorum ama suyun yanına yaklaşınca akan berrak suyun üzerindeki köpüklerin arasından suyun derin olmadığını, çok sığ ve kolayca geçebileceğim bir şekilde olduğunu görüyorum. Suyun dibindeki küçük taş veya çakıl parçalarını dahi görüyorum. Sudan geçerek karşıya geçiyorum. Hafif yokuş bir patikadan yukarı, dayımın karısı yengemle beraber çıkmaya başlıyoruz sanki yengemin köyüne gidiyormuşuz gibi bir durum söz konusu. Yengem telefonda abisiyle görüşüyor ve benim geldiğimi söylüyor, o da mutlaka onu bana getir diyor. Yürürken yolun kenarında bağ bahçe sulamada kullanılan suyun aktığı bir su arkı görüyorum etrafında yeşil otlar ve çimenler var. Arkın içindeki berrak suda iri bir alabalık görüyorum, sevinerek balığı yakalamak istiyorum, elimle kolayca yakalıyorum ve kenara atıyorum balığı, kolayca yakaladığım için seviniyorum. Yengem o balığın hastalıklı bir balık olduğunu ve yenmeyeceğini söylüyor bende balığı alarak tekrar arkın içine koyuyorum. Balık hafif bir baygınlık geçirir gibi oluyor ama tekrar yüzmeye başlıyor balığı koyduğum yerde yakaladığımdan biraz küçük üç tane daha balık görüyorum. Ve uyanıyorum.

Yorum

Rüyanız bolluk ve berekete kavuşacağınıza işaret etmektedir. Kendisinden fayda göreceğiniz bir şeyle karşılaşacaksınız. Bu günlerde hoşunuza gitmeyecek bazı haberler alabilirsiniz. Sıkıntı ve zorlukların üstesinden geleceksiniz. Sizi strese sokan durumlardan kurtularak hayra erişeceksiniz. Sevdiğiniz kızla ilgili alacağınız bir haber, onunla ilgili aldığınız ya da olmak üzere olduğunuz kararı etkileyecek. Her şeyde bir hayır olduğu düşüncesiyle tevekkül edecek hareket edecek ve hayırlı sonuçların meydana geldiğini müşahede edeceksiniz. Gafletle, hissi ve duygusal hareket etmeden, bir ömür boyu kendinizi mutsuz edecek adımlar atmamaya dikkat etmenizde yarar var. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Geri