Ronin kimdir ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ronin*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim bende katılmak isterim ama işte dersler falan var çok online olamsamda maçlara falan katılrım Bu şekilde olursa gelirim

bende zaten online takılmıyorum arada maçlara gidicem. Gel:)

Ozaman neden olmasın :) Aslen 1.5 oynuyorum ama n.b için gelcem :D 1.6 alışırz artık :D

bende karışık oynuyorum :D cs yi silmiştim aslında ama nb için baştan yükledim 1.6'yı.. Ekliyorum seni clan tanıtımında bakarsın konuya. [NB] Ronin* olarak yapıyorum dimi nickini?

gelmek istiyorsan clana mesja olarak at konuşalım.

bende karışık oynuyorum :D cs yi silmiştim aslında ama nb için baştan yükledim 1.6'yı.. Ekliyorum seni clan tanıtımında bakarsın konuya. [NB] Ronin* olarak yapıyorum dimi nickini?
Evet ekle Sonundaki * olmasda olur çünkü onu ronin diye açmştım bi ara bu hesabmın şifre faln kaybedince sonrdan adminlere söyledim onlarda geri verdi bende name değiştirdim öncden ronin diye açtgım için ronin* koydum :D

Evet ekle Sonundaki * olmasda olur çünkü onu ronin diye açmştım bi ara bu hesabmın şifre faln kaybedince sonrdan adminlere söyledim onlarda geri verdi bende name değiştirdim öncden ronin diye açtgım için ronin* koydum :D

Ronin* diye yazdım. Çok büyük sıkıntı olmıcaksa kalsın yani :D Hayırlı uğurlu olsun :D

tmm dır haloldu :)

Geri