Roi`de Jeu* Team

clan saglam bu clanla iyi isler yapıcagınıza eminim basarılar

Uhaahah :D Denize bak rötar yapmış.Clanıma Laf ediyor bana cincon diyor uhahahaha :D
uhahahahaha :D O Eski -4Rmy``ZONE ~> devri kapandı güzeLim... cLanındaki boTLarı temizLede konus bana 20-3 20-5 Yenilenleri Önce Temizle Sonra ReaL Teaminla maca cık.
Hadi Bakalım Herkesi Yenebilen Kadronu Şimdi Göster sizinle maç atmak için sabırsızlanıyorum. o clanındaki boTLar benden cfg dileniyor git socl sw de kasda tanın güzelim sen..
Şimdi Ahmetime ve İboma Laf Atma..
neyse fazLa Laf etmiyorm nede olsa eski ark'ımsın fazla konusmayım
giT sen clanına 1o'luk 2o'lik botları aL :):)
Ok By....
~ rd`j # yi çekemeyeen 3 ayak haLay çeksin TEEEY TEEEY TEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

~ rd`j # khAtL0w` veya ~seRC|a` akar -4RMy``ZONE BAKAAR :)

1 ben junior sercana dedim 2 seni buralara kadar ben getirdim 3 seni adam sandık yetiştirdik 4 gerçek yüzün ortaya çıktı 5 biz kasmaya değil dostluğa bakarız 5 yaşın kadar konuş ..

burda birileri kendilerini king gösteriyolarsa o kingler gelsinler bize gözüksünler hodri meydan !

khatlow sercana tek bişey diyiyorum eywallah kanka...Junior sercan sen yine bikmiyosun bu olayları :) ben yalan soylemem.;Deniz hafızanı zorla kardeşim leqends e aldıgın ilk ibo yu hatırla kimdi o?qrotesqueden atıldı tek arkın kimdi cs3 te? sen bunları hatırlamıyosan tek diyerceğim şey hade qq...

Satış dedikLeri Şey bu oLsa Gerek.adaŞ Senden bekLemezdim senn de Yüzün Ortaya çıktı heLaL diorum sana ...

sercan burda satışı yapan sercan değil başkası. dikkat et. bizi ve birçok kişiyi 2 günde sattı bu adam. şimdi tanımıyorum diyor xD

GünceL kadro en yakında sizlere sunulacaktır...

Varol Yakıon Amet :) SONUNA KADAR ROİ DE JEU !!!!!!
Çekemeyenlere gitsin ezik teamlarıyla 3 ayak HALAY ÇEKSİN !!!!!!!!

~seRC|a` AKAR !

qL[ BASARUAKR /B]

Nerden nereye be ibom en alttan en üste vay anasını.Ne maçlara girdik :D

xd asdasd :D alayına kanka...

Morkaplana saygı öğret istersen ibo :)

Kendim Saygılımısın ? Durdur Yere Msn de Topluda Ana Bacı Söven Sen . Sonra MorkapLana SAygı Öğret .

Kendisi sövdü ilk baksan ??

inakttiv diyolar :D

qL...
İbo Sana özeL . :D

Geri