-Riverd Julie`s # Clan Since [2011]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan himmeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam kardeşim yaşın küçük anlaşılan tamam sensin k.b

35z2l.jpg
ya ibo kardeşim bırak şunları ne muhattab oluyorsun yaşları 14 bilemedin 15 :) adamlara 2 gün önce ss koydum msn den maç içi tw verecem dedi vermedi şimdi kalkmış tw veriyorum diyo bi dediği bi dediğini tutmuyo. Daha karakterleri oturmamış bunların qL de geç kardeşim kral onlar kaç senedir oynuyorlar bu oyunu biz daha yeniyiz :)

yorum edit # üye banned.

35z2l.jpg
ya ibo kardeşim bırak şunları ne muhattab oluyorsun yaşları 14 bilemedin 15 :) adamlara 2 gün önce ss koydum msn den maç içi tw verecem dedi vermedi şimdi kalkmış tw veriyorum diyo bi dediği bi dediğini tutmuyo. Daha karakterleri oturmamış bunların qL de geç kardeşim kral onlar kaç senedir oynuyorlar bu oyunu biz daha yeniyiz :)

Lexpors Demiş Diyorum Hala TeamViewer Vericek Diye Ben Mi Demişim Anla Şunu Artık. :)

35z2l.jpg
Sen kendini eskilerden mi sanıyon la türediğin güne kadar bilmiyosam adam değilim pub sw almıştın kendine kingof 14 orda türedin

Sen kendini eskilerden mi sanıyon la türediğin güne kadar bilmiyosam adam değilim pub sw almıştın kendine kingof 14 orda türedin

YA SEN KAÇ YAŞINDASIN VELET :) TÜREDİĞİN GÜNÜ BİLİYORUM DİYOR YA NE GÜLDÜRDÜN BENİ :) SENOYNA 2 YIL + KİNGOF 4 SENE ONDAN ÖNCEKİ LANGAME LERDE SAYMIYORUM ONUN İÇİN SUS VE YALAMAYA DEVAM ET :) SEN DAHA ALİ ATA BAK DERKEN BİZ A2 YE BAKIYORDUK VELET SENİ

Tamam artık tartışma yaratacak yorumlar atmayın aksi halde konuyu kapatmak zorunda kalacağım. & gereken cezayı vericeğim.

Lexpors Demiş Diyorum Hala TeamViewer Vericek Diye Ben Mi Demişim Anla Şunu Artık. :)

ERGEN GERİSİ İNŞALLAH TURNUVADA EŞLEŞİRİZDE GÖRÜRÜM SİZİ BAK BAKALIM NASIL EZİYORUZ

Tamam artık tartışma yaratacak yorumlar atmayın aksi halde konuyu kapatmak zorunda kalacağım. & gereken cezayı vericeğim.

YAW İBO BUNLARI MUHATTAB BİLE ALMAMDA İŞTE DAHA 2 GÜNLÜK KİŞİLER BÖYLE KAFA TUTUYOR YA CANIMI SIKIYOR KARDEŞİM NEYSE TMM ONLAR KRAL

bosuna konusmayın himmeL atar yapıonda tipini gordum yegenım ? adres ver geleyım ıstanbuldaysan babanıda dovecem senıde pezevenk herıf senı (:

ERGEN GERİSİ İNŞALLAH TURNUVADA EŞLEŞİRİZDE GÖRÜRÜM SİZİ BAK BAKALIM NASIL EZİYORUZ

YAW İBO BUNLARI MUHATTAB BİLE ALMAMDA İŞTE DAHA 2 GÜNLÜK KİŞİLER BÖYLE KAFA TUTUYOR YA CANIMI SIKIYOR KARDEŞİM NEYSE TMM ONLAR KRAL

bosuna konusmayın himmeL atar yapıonda tipini gordum yegenım ? adres ver geleyım ıstanbuldaysan babanıda dovecem senıde pezevenk herıf senı :)

R E D & B L A C K - Turnuvadan Haberim Yoktu Şimdi Bulup Katılcam Ama Tüm Takımları Ezceğimden Şüphem Yok TeamViewer'da Veririm Ama Gene Ağlarsınız Siz Başka Pc'den Veriyor Diye. :)

hermx22 - Özelden Ulaş Bakayım Sen Bana Koçum + O Fotoğraftaki Ben Değilim. :)

Gereksiz Post Kasmayınız.

Hayırlı olsun, başarılar.

Başarilar kerem.

[quote="- |]Başarilar kerem.[/quote]

Eyvallah Sağolasın.

Başarılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri