1
EXE RANK
himmeL
Fexe Kullanıcısı
qL başarılar
Eyvallah Sağolasın.
qL başarılar
Başarılar.
Kerem ve Tabanca Arkadaşlarına gL.!
başarılar alım varsa geliyim aslan?
Başarılar.
TW VEREMEYEN TEK CLAN
Yusuf kardeşme katıLıyorum ayrıca clan Cptsı cok amatör ghci cok beLLi ediyor :S
KAZIM 15 YAŞINDAKİ CLAN KAPTANININ CLANINDAN NE BEKLERSİN BUNLAR BABALARININ CEBİNDEN PARA ÇALAR GİDER NADİRE YANAŞIRLAR SONRADA KAÇ YILLIK CLANLARI YENDİK KAÇTILAR DİYE KENDİLERİNCE DALGA GEÇERLER BUNLAR BU KADAR KİNG 35 TL LİK KİNGLER
R E D & B L A C K & for Lead 2.Nizde Team'ınızı Getiriniz , Maçın Ortasında Başında & Sonunda
5 Kişiden TeamViewer Alabilirsiniz.
Teker teker post kasmaktan vazgeç himmeL çoklu alıntı yaparak yorum atanlara cevap yaz,
daha dikkatli ol,iyi forumlar bu arada yenilgisiz clan derken 2 sene önceyi hatırlatırım !
Teker teker post kasmaktan vazgeç himmeL çoklu alıntı yaparak yorum atanlara cevap yaz,
daha dikkatli ol,iyi forumlar bu arada yenilgisiz clan derken 2 sene önceyi hatırlatırım !
1.ncisi sen kimsin ne haddine senin beni eleştirmen ben doğru olanı yapıyorum o clan neymiş tek yenilgisiz clan oluyor,kimin ne halt olduğunu iyi biliyoruz burda başarı postu felanda kim olsa atmaz yani,tek yenilgisiz clanmış pehhh neyse birdaha uyarmam haddini bil. !bence o moderatörlüğünü moderatör gibi yap burda himmel'e değil gereksiz post kasan redblack'ı uyarman gerekiyor oyunu ve özeli foruma yansıtma. Senin gibi adamları nasıl moderatör yapıyorlar anlamış değilim doğrusu![]()
1.ncisi sen kimsin ne haddine senin beni eleştirmen ben doğru olanı yapıyorum o clan neymiş tek yenilgisiz clan oluyor,kimin ne halt olduğunu iyi biliyoruz burda başarı postu felanda kim olsa atmaz yani,tek yenilgisiz clanmış pehhh neyse birdaha uyarmam haddini bil. !
Başarı harici post kasmayın konu başlığı editlendi.